Echipa Taboo Imobiliare

În cele ce urmează suntem onorați să vă facem cunoștință cu fiecare membru în parte și suntem siguri că oricare dintre aceștia vă va îndruma cu succes în realizarea visului dumneavoastră în domeniul imobiliar!

Agenti SIBIU

 • RALUCA CODOREAN

  Raluca Codorean Asistent Manager 0743.793.286 contact@taboo.ro

  Sunt o persoana sociabila, optimista, ambitioasa, dornica sa ma dezvolt atat pe plan profesional cat si personal. Aceste calitati ma ajuta sa ating orice obiectiv propus. Cu o mare experienta in vanzari de data aceasta am ales sa stau putin in umbra si sa ofer suport celor din vanzari. Ma bucur ca fac parte dintr-o echipa dinamica si profesionista.
 • MIHAELA STROIA

  Mihaela Stroia Director Promovare 0785.822.822 promovare@taboo.ro

  Numele meu este Stroia Mihaela, mama a doi copii minunați și un soț pe masură deci pe plan personal mă consider fericită și împlinită.
  Sunt o persoană cu o gândire logică și strategică, o perfecționistă din fire, mă declar o persoană deschisă gata să cunoască noi provocări, cu un spirit de echipă dezvoltat și cu o bună capacitate de comunicare.
  Îmi plac provocările și de aceea am ales să mă alătur minunatei echipe Taboo Imobiliare unde atmosfera creată între colegi mă face să vin cu plăcere la serviciu.
 • DELIA POPA

  Delia Popa Director vanzari si marketing 0751.386.610 delia@taboo.ro

  Consider ca o echipa ordonata si atenta la cerintele clientilor isi poate atinge obiectivele. Sunt preocupata in permanenta de ridicarea nivelului meu si a celor pe care ii coordonez. Fiind o persoana competitiva, doresc in permanenta sa ma autodepasesc, iar in acest ritm sa-i fac si pe cei din jurul meu sa-si doreasca asta in fiecare zi. Sunt o persoana careia ii plac provocarile noi, Taboo Imobiliare oferindu-mi zilnic sansa unor astfel de provocari.
 • MARIAN FLORICU

  Marian Floricu Director vanzari 0753.980.216 marian@taboo.ro

  Alegerea locuinței potrivite cu siguranță nu este tocmai o decizie foarte ușoară și este presărată cu sentimente de incertitudine, dar experienta, seriozitatea, corectitudinea și profesionalismul de care dau dovadă, vă ajută cu siguranță în atingerea obiectivului stabilit, bucurându-vă de confortul, siguranța și mulțumirea de care aveți nevoie.
  Pentru mine fiecare zi reprezintă o noua provocare și am învățat de fiecare dată că dincolo de neprevăzut se ascunde, de cele mai multe ori, un client fericit.
 • RAZVAN CALIN

  Razvan Calin Broker Imobiliar 0756.707.143 razvan@taboo.ro

  Sunt o persoană pozitivă, sociabilă, comunicativă îmi face plăcere să ajut lumea să facă alegerea potrivită. Lucrând cu o echipă profesionistă cum este în Agenția imobiliară Taboo este locul de muncă pe care mi l-am dorit. Dacă vreți să faceți alegerea cea mai bună in domeniul imobiliar, eu sunt persoana potrivită care vă poate oferi ajutorul. Apelați cu încredere!
 • OVIDIU CARSTEA

  Ovidiu Carstea Broker Imobiliar 0749.521.148 ovidiu@taboo.ro

  Sunt o persoană ambitioasă și îmi place să las o impresie despre mine cât și despre cei din jurul meu. Munca pe care o prestez în cadrul Agenției Imobiliare Taboo este foarte importantă deoarece ajut clienții mei în achizitionarea și închirierea de locuințe si fac tot posibilul ca ofertele prezentate să fie cât mai eficiente pentru ei.
 • DANIEL SIN

  Daniel Sin Broker Imobiliar 0746.398.984 daniel@taboo.ro

  Numele meu este Daniel Sin, sunt o persoană foarte ambițioasă, punctuală, cu abilități de analiză și planificare, foarte atentă la detalii. Îmi plac foarte mult provocările și mă bucur să fac parte din cea mai profesionistă și de succes agenție imobiliară din Județul Sibiu. Sunt foarte dedicat muncii mele și îmi face deosebită plăcere să ajut oamenii care doresc să își îmbunătățească situația locativă.

 • CATALIN CIRSTEA

  Catalin Cirstea Broker Imobiliar 0756.657.264 catalin@taboo.ro

  Ma numesc Cirstea Catalin, am 23 de ani, pe scurt un tanar cu viziune. Imi plac provocarile, iar pentru mine cunoasterea nevoilor este o provocare! Consider ca sunt o persoana sociabila, plina de optimism, din punctul meu de vedere nu exista parte negativa in nicio problema, deoarece exista o solutie nedescoperita la momentul respectiv. Ma bucur sa fac parte dintr-o echipa profesionista si tind sa cred ca  fiecare persoana care ma va intalni, va pleca in primul rand cu raspunsuri la toate intrebarile, dar si cu energia pozitiva care o transmit!
 • ANDREEA LUPU

  Andreea Lupu Broker Imobiliar 0786.267.449 andreea@taboo.ro

  Nu se rezumă totul la vânzarea efectivă. Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin detectiv şi un expert în coordonare. Trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la semnarea actelor.Un consultant de succes este înzestrat sau îşi dezvoltă toate aceste aptitudini.
 • NADINA NELEGA

  Nadina Nelega Broker Imobiliar 0744.139.786 nadina@taboo.ro

  Inginer constructor, specializat pe constructii civile.
  Pentru ca 20 de ani am construit si renovat imobile, le cunosc toate secretele tehnice.
  Taboo Imobiliare mi-a dat ocazia de a-mi folosi cunoasterea si experienta in consilierea imobiliara lucrand cu cei mai buni.
  Sunt specialistul pe care-l vreti alaturi in tranzactia imobiliara.

 • VICTOR MANDA

  Victor Manda Broker Imobiliar 0757.341.899 victor@taboo.ro

  Numele meu este Victor Manda,am 31 de ani, sunt o persoana comunicativa, sociabila, serioasa, careia ii plac provocarile. De aceea am ales sa lucrez in domeniul vanzarilor pentru a ajuta clientii in luarea celor mai bune decizii.
 • DARIUS CIOGU

  Darius Ciogu Broker Imobiliar 0740.350.357 darius@taboo.ro


 • TUDOR CHITIC

  Tudor Chitic Broker Imobiliar 0751.950.471 tudor@taboo.ro

  Numele meu este Chitic Tudor, am absolvit Stiintele Economice si Institutul Teologic, in urma carora consider ca am primit o buna educatie, care ma ajuta sa apreciez adevaratele valori ale vietii. Sunt dornic de a ma dezvolta pe toate planurile, ceea ce m-a determinat sa ma alatur unor oameni de success. Ma aflu aici pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru viitorul dumneavoastra.
 • COSMIN MORAR

  Cosmin Morar Broker Imobiliar 0753.438.459 cosmin.m@taboo.ro

  Sunt o persoana ambitioasa, intotdeauna lupt pana la capat pentru a-mi indeplini obiectivele. Avand o gandire pozitiva, reusesc in majoritatea situatiilor sa obtin ce imi propun. Sunt o fire comunicativa, sociabila, prietenoasa, imi place sa am in jurul meu persoane de incredere. Sunt dedicat muncii mele, corectitudinea si profesionalismul fiind principalele atu-uri. Sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va indruma in luarea deciziilor corecte.
 • EUGEN PILAT

  Eugen Pilat Broker Imobiliar 0744.172.661 eugen@taboo.ro

  Sunt o persoana ambitioasa,rationala si imi plac provocarile,tocmai de aceea am ales sa ma alatur acestei echipe frumoase de la Taboo Imobiliare.
  Am descoperit aici oameni deschisi,profesionisti si sunt sigur ca impreuna vom face o echipa de exceptie cu rezultete pe masura.
  Sunt aici pentu a va putea ajuta sa luati cea mai buna decizie si pentru a va oferii cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste tranzactiile imobiliare.
 • ANDREI BABA

  Andrei Baba Broker Imobiliar 0751.885.224 andrei@taboo.ro


  Ma numesc Andrei Baba si lucrez in domeniul vanzari de o buna perioada de timp. Sunt o persoana vesele, pozitiva, carismatica si foarte sociabila.
  Imi place sa ajut si sa fiu de folos fara asteptari si neconditionat.
  Am decis sa ma alatur si sa reprezint agentia Taboo Imobiliare pentru seriozitatea si respectul pe care l-am intalnit aici, atat fata de clientii acesteia cat si fata de echipa Taboo.
  Va sunt la dispozitie pentru a gasi impreuna cele mai bune variante cererii si dorintelor dumneavoastra.
 • CATALIN CRACIUN

  Catalin Craciun Broker Imobiliar 0744.162.959 catalin.c@taboo.ro

  Brokerul imobiliar nu este doar intermediarul dintre client si proprietar. Rolul acestuia este de a sprijini necontentit ambele parti implicate intr-o tranzactie, care la final aceasta sa poarte un singur nume: succes! Sunt o persoana ambitioasa, serioasa si optimista, vad in fiecare situatie din viata mea un aspect pozitiv ceea ce ma face sa fiu mereu cu zambetul pe buze. Sa fac parte din echipa Taboo Imobiliare reprezinta una dintre cele mai mari provocari, asta pentru ca aici, in fiecare zi standardele cresc si trebuie sa fii intr-o continua dezvoltare.
 • CRISTIAN CIOMAGA

  Cristian Ciomaga Broker Imobiliar 0742.627.926 cristian@taboo.ro

  Numele meu este Cristian Ciomaga am 34 de ani, sunt pasionat de istorie si de tot ce este vechi. Sunt o persoana sociabila, punctuala, ambitioasa, cu spirit de echipa fiind mereu in cautare de cunoastere si provocari. Munca depusa in cadrul Agentiei imobiliare Taboo imi ofera in fiecare zi posibilitatea de a ma dezvolta pe plan profesional si personal prin provocarile si exigentile muncii de agent imobiliar.
 • IOANA BANCILA

  Ioana Bancila Broker Imobiliar 0751.369.122 ioana@taboo.ro

  Numele meu este Ioana Bancila si sunt pasionata de relatiile interumane. De aceea am ales sa lucrez in echipa Taboo Imobiliare, unde consider ca experienta mea acumulata face echipa buna cu cerintele acestui job. Consider ca rolul brokerul imobiliar este de a sprijini necontentit ambele parti implicate intr-o tranzactie. Sunt o persoana ambitioasa, serioasa si optimista.
 • DORIS DAVID

  Doris David Broker Imobiliar 0754.823.802 doris@taboo.ro

  Sunt o persoana sociabila, perfectionista, ambitioasa si cu mult bun simt. Ma bucur ca fac parte din echipa Taboo Imobiliare, deoarece astfel am ocazia sa va ajut si sa va consiliez in mod profesionist pentru indeplinirea obiectivului propus, respectiv sa va gasiti un loc potrivit dorintelor dumneavoastra, un loc pe care sa-l puteti numi "Acasa".
 • LUCIAN OANA

  Lucian Oana Director General 0743.793.616 lucian@taboo.ro

  Datorită respectului pentru munca asiduă, seriozitate, promptitudine și profesionalism, ca fondator al Agenției imobiliare Taboo, pot spune că am reușit să ating țelul propus încă de la început și anume să ajut oamenii să își îmbunatățească situația locativă. Desigur, tot timpul am tendința de perfecționare și muncesc în scopul ridicării standardelor de lucru, fapt ce se poate observa încă de la începutul activității. Mă bucur să conduc o echipă de oameni motivați și implicați și consider că aportul fiecăruia contribuie continuu la dezvoltarea firmei și la îndeplinirea obiectivului principal de a finaliza cu succes fiecare proiect întreprins, respectiv de a avea clienți multumiți. Nu întâmplător este faptul că echipa noastră este considerată drept cea mai profesionistă din piața imobiliară a Sibiului.

Agenti SEBES

 • COSMIN IOSIF

  Cosmin Iosif Director agentie Sebes 0741.111.441 cosmin@taboo.ro

  Cred cu tărie că este destul de dificil să te caracterizezi singur.
  Îmi plac provocările, situațiile limită. Lucrez în vânzări de când mă stiu, iar faptul că am cunoscut echipa Taboo Imobiliare, este cea mai mare realizare a ultimului an, pe plan profesional.
  Că nu am dat greș în alegerea facută, o spun rezultalele care nu întârzie să apară.
 • ALEXANDRA SUCIU

  Alexandra Suciu Broker Imobiliar 0742.006.005 alexandra@taboo.ro

  Greu de vorbit când este vorba despre mine. Ar fi atâtea de zis... sunt schimbătoare și de multe ori se spune câ sunt de neînțeles.
  Nu-mi place niciodată soluția de mijloc, tind mereu spre o extremă sau alta, mă ghidez dupa motto-ul: ,,Totul sau nimic''. Îmi place să socializez, sunt prietenoasă, să mă implic în activități noi, să ajut oamenii.
  Imobiliarele sunt pentru mine un domeniu în care am intrat de scurt timp și în care sper să rămân o viață.

Agenti ALBA-IULIA

 • ALEXANDRU TOMESCU

  Alexandru Tomescu Director agentie Alba Iulia 0723.059.232 tomescu@taboo.ro

  Am intrat recent in echipa Taboo Imobiliare si am descoperit o echipa tanara, dinamica si ambitioasa. Numele meu este Alexandru Tomescu, am 38 de ani, sunt o fire sociabila, serioasa si comunicativa. Nu regret alegerea facuta de a ma alatura echipei de profesionisti imobiliari si voi fi alaturi de clientii agentiei in gasirea unei proprietati in frumoasa cetate bastionara Alba Iulia.