Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
284.990€

Apartament decomandat cu 4 camere de vanzare in zona Centrala Sibiu

Sibiu, Central P14444
4 cam Parter/1 162 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Cautati o locuinta perfecta aflata in centrul Sibiului sau doresti sa continui o afacere in plina dezvoltare ? Atunci ati ajuns unde trebuie.

Apartament decomandat de vanzare cu o suprafata utila de 162 mp, compus din patru camere decomandate, sase bai, doua holuri, bucatarie, debara, o camera tehnica separata de imobil in care se afla centrala termica si o pivnita imensa de 60 mp utili, independenta de locuinta, care poate fi de asemenea folosita drept zona de conferinta sau alte activitati relaxante din timpul zilei.

Apartamentul se afla la parterul unei case, constructie P+1, beneficiaza de sistem de incalzire cu centrala termica si calorifere, parchet, gresie, usi moderne, aragaz si frigider pentru oaspeti.
Toate camerele dispun de aceeasi compartimentare si facilitati si anume fiecare camera are baie proprie, un pat matrimonial ultramodern foarte mare, canapea extensibila, televizor Smart TV, dulap, masa, scaune.
Camerele dispun de un design modern, iar finisajele sunt din lemn masiv de stejar. Absolut tot imobilul a fost complet refacut si renovat. Imobilulul nu necesita nici cea mai mica investitie.
Fatada a fost renovata in anul 2020 conform standardelor de la Ministerul Cultelor, poarta de intrare in curte este din lemn masiv si dispune de sistem automat de deschidere actionat prin telecomanda. Curtea are de asemenea un aspect modern, a fost complet renovata si pavata in anul 2019. Acoperisul cladirii a fost renovat complet in anul 2021 conform standardelor de la Ministerul Cultelor. In curte, proprietatea scoasa la vanzare dispune de doua locuri de parcare proprii, iar pe strada exista disponibilitate de parcare gratuita.
Unitatea de cazare este listata pe site-urile de specialitate Booking.com, AirBnB, Travelminit, TuristInfo, unde a primit calificativul "Exceptional - 9.7" pe baza a sute de recenzii. Avantajele proprietatii: - afacere la cheie ce nu necesita absolut nicio investitie.
Daca esti o persoana care apreciaza frumosul si bunul gust, atunci sigur vei aprecia si proprietatea noastra.
Cod oferta / id: P14444

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafata utila:162 mp
  • Etaj:Parter
  • Compartimentare:Decomandat
  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Regim inaltime:P+1
  • Nr. bai:6
  • S. construita:194 mp
  • Confort:1
  • Nr. bucatarii:1
  • An constructie:1857
  • An renovare:2020
  • Structura:Caramida
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Lemn
PVC
Celulare
Debara
Pivnita
Mobilata
Partial utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Acoperis
Curte comuna
Mai multe specificații
Florica Snop
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Apartament decomandat cu 4 camere de vanzare in zona Centrala Sibiu

Florica Snop
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de vânzare Sibiu Apartamente de vânzare Sibiu zona Central Apartamente 4 camere de vânzare Sibiu Apartamente 4 camere de vânzare Sibiu zona Central