Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
309.500€

Pensiune de vanzare cu 4 camere restaurant in zona Mihai Viteazu Sibiu

Sibiu, Mihai Viteazul P14969
4 cam 366 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

De vanzare afacere functionala la cheie in zona Mihai Viteazu din Sibiu si anume un imobil de tip pensiune cu restaurant si terasa, construit pe o intreaga suprafata de 536 mp teren total, formata din 4 camere total decomandate, utilate, mobilate cu bai individuale, din care o garsoniera spatioasa dotata cu bucatarie si baie.
Zona in care este amplasat imobilul este la 5 minute distanta de centrul orasului Sibiu, strategic pozitionata, pentru a da o siguranta pe termen lung in ceea ce priveste profitul obtinut, clientela formata apreciind raportul pret-calitate al serviciilor si conditiilor.
Renovat si intretinut pe tot parcursul desfasurarii activitatii, imobilul construit este conceput pe un regim de inaltime de P+1Etaj. Suprafata construita este de 439 mp si este foarte inteligent distribuita si adaptata pentru a fi profitabila, astfel:
La parter dispunem de o suprafata de 213 mp construiti, alcatuita din receptie si hol care ne conduce spre casa scarii, zona de bucatarie, grupuri sanitare, salon de servire a mesei si salonul de tip restaurant cu o capacitate de cel putin 100 persoane.
La nivelul urmator dispunem de 144 mp construiti, compusi din hol care compartimenteza 3 camere cu baie proprie, o garsoniera spatioasa cu bucatarie si baie.
Toate camerele dispun de mobilier modern, iar fiecare camera dispune de o baie proprie, geam de aerisire, gresie, faianta si mobilier specific. Imobilul dispune in curtea iluminata si pavata, de mese si scaune pentru terasa, iar imobilul este autorizat ISU si cu toate actele la zi.
Cod oferta / id: P14969

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Mocheta
Finisat
PVC
Spoturi
Aplice
Lumina naturala
Apometre
Contor gaz
Acoperis
Curte
Supraveghere video
Mai multe specificații
TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Pensiune de vanzare cu 4 camere restaurant in zona Mihai Viteazu Sibiu

TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Hoteluri de vânzare Sibiu Hoteluri de vânzare Sibiu zona Mihai Viteazul