Anunturi imobiliare de inchiriat Fagaras

8 anunturi imobiliare de inchiriat Fagaras am gasit

Ordoneaza dupa
450€
Fagaras
2 Camere 1 Baie 50 m2 Parter / 4 Decomandat
Bine ati venit in aceasta oaza de potential comercial situata la parterul unui imobil rezidential de prestigiu. Acest apartament spatios nu este doar un loc de locuit confortabil, ci si o investitie inteligenta sau o oportunitate pentru a va deschide propria afacere. Situat intr-o zona cu trafic in..
DETALII
200€
Fagaras
2 Camere 1 Baie 45 m2 Parter
Doresti sa iti deschizi o afacere de familie? TABOO Imobiliare vine in ajutorul tau cu acest spatiu comercial de inchiriat din Fagaras. Situat la parterul casei, acest spatiu comercial este cea mai buna alegere pentru o afacere de succes. Spatiul este format..
DETALII
1.000€
Fagaras
1 Camera 1 Baie 150 m2 Parter
Va oferim o oportunitate unica de a inchiria o spalatorie auto si de covoare extrem de eficienta, cu o suprafata utila generoasa de 150 mp si o suprafata construita de 180 mp. Acest spatiu este situat intr-o locatie strategica, cu acces usor si vizibilitate excelenta, atragand un flux constant de cl..
DETALII
450€
Fagaras
3 Camere 1 Baie 80 m2 Etaj 3 / 4 Decomandat
Apartament amenajat clasic pe un nivel cu o suprafata utila de 80 mp si cu o terasa de 20 mp situat in zona centrala a Fagarasului. Apartamentul se afla la etajul 3 din 4. Apartamentul este compus astfel: baie, bucatarie, hol, 2 dormitoare, living si debara. Apartamentul este complet mobilat si uti..
DETALII
240€
Fagaras
1 Camera 1 Baie 25 m2 Etaj 1 / 1 Decomandat
Bine ati venit in noua dumneavoastra locuinta situata in inima orasului Fagaras, la doar cateva minute de mers pe jos de Spitalul local. Aceasta garsoniera cocheta, disponibila pentru inchiriere, va ofera confortul si functionalitatea de care aveti nevoie intr-un spatiu locativ. Localizare: Garsoni..
DETALII
1.800€
Fagaras
2 Camere 2 Bai 140 m2 Parter / 1
Spatiul comercial disponibil pentru inchiriat este o oportunitate excelentă pentru cei care caută un loc potrivit pentru afacerea lor. Cu o suprafață utilă de 140 mp și o curte generoasă de 150 mp, aceasta este o proprietate care oferă un spațiu versatil și funcțional. Structurat pe parter și demiso..
DETALII
4.000€
Fagaras
2 Camere 1 Baie 2000 m2
Hala de închiriat cu o suprafață generoasă de 2000 de metri pătrați se află în zona industrială a orașului Făgăraș. Această hală dispune de toate utilitățile necesare și este potrivită pentru diverse activități comerciale sau industriale. Mai mult decât atât, accesul pentru c..
DETALII
4.500€
Fagaras
22 Camere 10 Bai 534 m2
Spatiu comercial de inchiriat cu o suprafata utila de 534 mp. Se afla intr-o zona centrala al carui impact este ideal pentru realizarea oricarei afaceri din domeniul serviciilor medicale si nu numai. Imobilul este compartimentat , beneficiind de aproximativ 23 incaperi si camere, acestea putand fi m..
DETALII