Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
375.000€

Casa individuala de vanzare 4 camere 874 mp teren liber Cisnadie

Cisnadie P12528
4 cam 230 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Intr-o zona linistita si retrasa din cochetul oras Cisnadie, se gaseste aceasta proprietate construita dupa standarde occidentale. O casa moderna, de poveste, asezata la marginea orasului Cisnadie, dar indeajuns de aproape de orasul Sibiu, centre comerciale, centrul Cisnadiei, farmacii, institutii scolare si bancare. O data ce ai ajuns acasa te intampina linistea casei si a zonei. Terenul casei este generos si permite tot felul de activitati. De pe terasa casei poti savura peisaje care te imbie spre contemplare.
Daca gandul iti zboara spre casa, noi te aducem cu un pas mai aproape spre alegerea mult dorita a unei case moderne cu bun gust si finisaje de calitate.
Iti propunem spre vanzare pe o suprafata a terenului de 1174 mp din care 874 mp teren liber, un imobil construit in anul 2013, pe o structura de beton si caramida, izolata termic, proprietate imprejmuita cu gard de beton, cu un regim de inaltime D+P+Pod.

Povestea casei incepe cu suprafata utila de 230 mp desfasurata in prima parte la demisol compus din garajul casei ( acces pe o poarta auto cu sistem din telecomanda ) dotat si cu o usa antiincendiu care ofera acces spre interiorul casei unde se afla un hol amenajat cu un dulap tehnic, cu usi glisante, camera tehnica ( boiler de 1000 L, pompa de caldura apa sol Viessmann, Puffer pentru apa calda, o camera pentru depozitare, dormitor cu baie proprie mobilate modern, casa scarilor cu acces catre parterul casei.
In cea de a doua parte, continuam urcand pe casa scarilor de la demisol, iluminata cu sistem pe senzori, ajungand la intrarea principala ce da in holul casei care ne va oferii acces catre 2 dormitoare generoase, o baie de servici, living cu zona de dining si bucatarie. Vom incepe pe rand cu cateva detalii din fiecare.
Primul fiind living-ul si zona de dining unde vom gasi mobilarea acestora complet si utilate, semineu cu zona de lemne, acesta fiind racordat la boiler-ul de apa calda, apoi vom trece la partea de hol unde si aici vom gasi un dressing folosit pentru diverse, urmand dormitorul matrimonial cu dressing propriu si baie proprie, mobilate si utilate complet, ferestre generoase, de tip Salamander 3 foi, mobilier mobexpert Legacy Classic Furniture, cada pentru baie, wc, bideu, cabina dus, lavoar dublu, parchet din lemn stratificat, gresie, faianta, lavabila, apoi al doilea dormitor denumit si cel de oaspeti, mobilat de asemenea si cu baie proprie, dotata cu cabina de dus, lavoar si wc, si nu in ultima parte grupul sanitar de servici la fel si acesta amenajat cu gresie, faianta, wc si un lavoar.
Am putea trece la partea de gatit unde se afla o bucatarie inchisa si intr-adevar generoasa unde va fi o adevarata placere sa ne testam calitatile culinare. Pentru acestea gasim bucataria amenajata cu mobilier facut la comanda, totul incorporat si utilat ( sistem soft close, masina de spalat vase, plita electrica, cuptor electric, combina frigorifica, cuptor cu microunde, masa de lucru ).
Incalzirea se va face pe tot imobilul prin pardoseala cu sistem de incalzire datorita pompei de caldura sol-apa, VIESSMANN, cu 2 foraje geotermale la 80 m adancime, care asigura necesarul incalzirii casei la temperatura dorita pe zone impartite si cu termostate in fiecare incapere, plus apa calda in zilele in care panoul solar cu o dimensiune de 2/ 2,5 cu cele 34 de tuburi vidate nu ar functiona, iar sistemul electric fiind unul trifazic.
De mentionat ar fi faptul ca intre parter si pod exista o placa turnata de beton, oferind posibilitatea daca ar fi necesar de o marire a spatiului util prin construirea unui etaj in plus sau a unei mansarde.
Casa dispune de sistem de alarma, iar in curte mai este un rezervor de 4000 l cu apa de ploaie si o anexa denumita bucatarie de vara mobilata si utilata, camera depozitare, grup sanitar si zona de barbeque. Tot restul terenului ramas liber este amenajat cu iarba, arbori si zona de vegetatie.

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafata. utila:230 mp
  • S. construita:300 mp
  • S. teren:1174 mp
  • Nr. bai:4
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. parcari:2
  • Nr. garaje:1
  • Front stradal:22 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:2013
  • Structura rezistenta:Beton
  • Regim inaltime:D+P
  • Orientare:Sud-Est
Mai multe caracteristici
Apa
Canalizare
Gaz
Curent trifazic
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Semineu
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
PVC
Aluminiu
Metal
Lemn
PVC
Spatiu depozitare
Dressing
WC Serviciu
Anexe
Mobilata
Utilata
Apometre
Complet
Curte
Gradina
Mai multe specificații
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa individuala de vanzare 4 camere 874 mp teren liber Cisnadie

Elena Cuceu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Cisnadie