Bunicii sunt obligati sa incaseze chirie de la nepoti, daca acestia locuiesc cu ei. Locuiesti cu iubitul, in casa lui, platesti chirie!!!

Data 07/11/2016
Sursa: Click aici

Imbecilitatea sistemului: Bunicii sunt obligați să încaseze chirie de la nepoți, dacă aceștia locuiesc cu ei. Locuiești cu iubitul, în casa lui, plătești chirie!!!
Este clar că nu trăim într-un stat sănătos la cap dacă bunicii vor ajunge să își pună nepoții să semneze un act de închiriere a locuinței pe perioada cât stau la ei, sau un bărbat să își pună iubita să îi plătească chirie dacă locuiește la el. Dar în România este posibil orice atunci când statul mafiot mai vrea o taxă, pentru că cei care îl conduc de 26 de ani sunt maeștrii ai devalizării și premianți la incopetență. Până la urmă, cineva trebuie să plătească și furtul și incompetența mai marilor noștri.

Faptul că pe mulți dintre cei care ne fac legile nu îi duce capul (atunci când aceste aberații nu sunt experimente sociale prin care se testează limita suportabilității populației) o dovedesc multe legi. Să ne amintim doar de aberația cu impozitarea bacșișului!!!
Ei bine, cum aceste specimene nu au dispărut din sistemul juridic, ne-am trezit cu o altă lege absurdă: una în care dacă nu ești rudă de gradul I cu proprietarul locuinței în care stai, ești obligat să închei un contract de închiriere cu proprietarul pentru ca statul să te taxeze încă o dată. Asta înseamnă că, dacă în locuința X locuiește o familie cu trei generații, iar proprietarii sunt cei mai în vârstă, se cheamă că nepoții locuiesc ilegal în casă. De asemenea, dacă locuiești cu iubitul sau cu iubita în locuința acestuia (acesteia), statul te obligă să închei un contract de închiriere. Ce ziceți de asta? Cât de duși cu pluta să fie acești oameni pentru a crea astfel de legi?
Inapoi la stiri