Cea mai tare companie de consultanta imobiliara din lume, a analizat Sibiul. Raportul este FABULOS!

Data 11/04/2016
Sursa: Click aici

Cei de la CRBE prin filiala lor din România au făcut un raport detaliat despre profilul economic al orașului nostru, iar concluziile spun că Sibiul are capacităţi performanţe în toate sectoarele de producţie şi o forţă de muncă instruită şi competitivă.

CBRE România continuă proiectul analizei pieţei imobiliare din marile oraşe ale ţării şi prezintă un raport detaliat despre profilului economic şi social al oraşului Sibiu, anunta zf.ro.
 Raportul CBRE analizează date şi cifre relevante despre piaţă imobiliară locală şi potenţialul forţei de muncă şi oferă o perspectivă amplă a contextului economic al zonei, potenţiali clienţi locali şi oportunităţi de afaceri din Sibiu.
 Sibiul este unul din oraşele importante ale României, situat în centrul ţării, ceea ce îi conferă conexiuni foarte bune cu rutele de transport paneuropene. Oraşul a fost desemnat Capitală Europeană a Culturii în 2007, fapt care a contribuit la atragerea unui mare număr de investitori străini.
 Piaţă forţei de muncă din Sibiu înregistrează o dinamică apreciabilă, în special prin prezenţa din ce în ce mai consistenţă a companiilor de IT&C; peste 25.000 de studenţi sunt înscrişi la cele 5 universităţi din oraş, în care există şi un mare număr de vorbitori de limbi străine, în special germană, relevă studiul CBRE.

Inapoi la stiri