TABOO Imobiliare Cisnădie - Agentie Imobiliara in Cisnădie

Alege din cele 1139 de anunțuri imobiliare active și actualizate zilnic

TABOO Imobiliare Cisnădie

Elena Cuceu
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Elena Cuceu - Broker imobiliar si Realtor

Ma bucur ca ai ajuns aici pe pagina pentru ca inseamna ca esti in cautare de o proprietate in Cisnadie si imprejurimi. Sunt aici sa te ajut, sa te ghidez si sa te consiliez pana la sfarsit, atunci cand vei semna la notar achizitia proprietatii pe care ti-ai dorit-o. Piata imobiliarea din Cisnadie si imprejurimi este diversa, complexa  si fara mine e posibil sa aloci mult mai mult timp pana gasesti ceea ce cauti sau e posibil sa pierzi oportunitati. In Cisnadie si in imprejurimi gasesti apartamente si case, atat noi cat si vechi, si scumpe si ieftine si renovate si nerenovate. Daca ma ajuti sa inteleg ce cauti eu iti pot fi de mare ajutor si te pot indruma spre atingerea visului tau legat de achizitia unei proprietati.

Te pot ajuta si daca doresti sa investesti pe piata imobiliara din Cisnadie. Cunosc evolutia preturilor in zona si putem discuta despre randamente sau despre piata chiriilor din oras. Daca esti pasionat si-ti place un business in regim hotelier ai ajuns la omul portivit pentru a te pot sfatui in ce casa sau apartament poti desfasura acest business. Totul este sa intelegi ca daca suntem impreuna pe acest drum vom fi intr-un parteneriat win-win. Putem avea impreuna o experienta interesanta si constructiva legat de gasirea proprietatii pe care o cauti in piata imobiliara din Cisnadie si imprejurim.

Case de vânzare Cisnădie

Vrei să vinzi rapid o locuință?

Adaugă proprietatea ta în portofoliul TABOO.ro

De ce TABOO Imobiliare?

1000+

cereri active

12+

ani de activitate

1200+

proprietăți active

6+

ani nr. 1 în Făgăraș

Valorile noastre

Spiritul de echipă

Munca noastră și schimbul de bune practici se bazează pe respect reciproc și încredere.

Focus pe client

Scopul nostru este de a oferi soluții personalizate și de a aduce față în față oamenii potriviți.

Respect

Tratăm fiecare relație cu respect și încercăm să avem doar interacțiuni sociale armonioase.

Succes

Muncim cu dedicație în fiecare zi pentru îmbunătățirea situației locative a clienților.

Vrei câștiguri nelimitate?

Ești bun în vânzări? Devino și mai bun în echipa TABOO.

Echipa TABOO Imobiliare

Testimoniale

imagine contact Simplu. Rapid. Sigur

Completează datele tale și te vom suna noi!

Informații utile pentru tine

Despre TABOO Imobiliare in Cisnădie

TABOO Imobiliare Cisnădie - agenție imobiliară în Cisnădie cu experiență.

La poalele Magurii se afla orasul Cisnadie, oras istoric cu o puternica amprenta saseasca. Orasul si-a pastrat foarte bine arhitectura in zona istorica, unde intalnim casele insiruite, una dupa alta, care dateaza chiar si din anul 1870. Cisnadia, administrativ, cuprinde si localitatea Cisnadioara iar ambele localitati s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani si impreuna formeaza o piata imobiliara solida. Cisnadia si Cisnadioara sunt curtate foarte mult datorita turismului din zona, a peisajului muntos si a oportunitatilor de dezvoltare. Cartierele Stejarului, Piata Noua,  Sala Polivalenta si strazile vechi Cindrelu, Lunga, Magurii, Unirii, 1 Decembrie sunt cartiere si zone in care cei aproximativ 15.000 de locuitori traiesc, muncesc, iubesc, viseaza si isi cresc copiii.  Centrul orasului Cisnadie este zona pietonala si seamana cu samburele unei gutui care tine la adapost autenticitatea orasului, deoarece acolo in centru, se afla un monument istoric important reprezentat de Turnul Bisericii Evanghelice.Toate aceste vise si oportunitati se pot indeplini datorita pietei imobiliare Cisnadie, sigura si matura in aceasta perioada.

Oamenii sunt de toate felurile si convietuiesc impreuna impletind obiceiuri, traditii idei si proiecte. Munca lor de zi cu zi se desfasoara atat in Cisnadie cat si in localitatile Sibiu, Selimbar, Sadu, Cisnadioara, Tocile, localitati care sunt la distanta mica de oras. Parintii isi duc copiii la gradinitele si scolile din oras iar cand doresc sa le faca bucurii, iarna copiii sunt la patinoar iar vara la strandul orasului. Pista de biciclete ii ajuta sa faca sport iar daca stiu sa inoate atunci pot innota si in bazinul de la centrul SPA din oras.

Viata in oras e uneori tihnita si se scurge incet iar alteori e tumultoasa si nu sta locului. Orasul uneori e fericit iar alteori e trist si suparat. E un oras ca multe alte orase si il putem asemui cu un om care are in viata si bune si rele. Daca ma intrebati pe mine de ce locuiesc aici, va raspund ca Cisnadia este un oras cu personalitate, care nu este monoton, care o amprenta autentica saseasca ceea ce-l face un oras cu un stil bine definit si stabil in piata imobiliara Cisnadie. E un oras in care poti visa la oportunitati, un oras in care exista deschidere spre lume, chiar metaforic vorbind, pentru ca autostrada spre lume este aproape. 

TABOO Imobiliare Cisnădie - Agentie imobiliara Cisnădie

Adresa: Șoseaua Alba Iulia 83, Sibiu 550052

Telefon: 0785822822

Citeste mai mult