Echipa Taboo Imobiliare

În cele ce urmează suntem onorați să vă facem cunoștință cu fiecare membru în parte și suntem siguri că oricare dintre aceștia vă va îndruma cu succes în realizarea visului dumneavoastră în domeniul imobiliar!

Agenti SIBIU

 • ELENA CERCEL

  Elena Cercel Asistent Manager 0743.793.286 contact@taboo.ro

  Sunt o persoana echilibrata, cu o gandire pozitiva, increzatoare in capacitatea mea de a face fata provocarilor, mereu orientata spre rezultate si lucrez in mod constant la dezvoltarea personala. Sunt atenta la toate detaliile si imi place sa dau 100 % in tot ceea ce fac. Va astept la biroul nostru pentru a va oferi tot sprijinul pentru indeplinirea obiectivului dumneavoastra imobiliar.
 • MIHAELA STROIA

  Mihaela Stroia Director Promovare 0785.822.822 promovare@taboo.ro

  Numele meu este Stroia Mihaela, mama a doi copii minunați și un soț pe masură deci pe plan personal mă consider fericită și împlinită.
  Sunt o persoană cu o gândire logică și strategică, o perfecționistă din fire, mă declar o persoană deschisă gata să cunoască noi provocări, cu un spirit de echipă dezvoltat și cu o bună capacitate de comunicare.
  Îmi plac provocările și de aceea am ales să mă alătur minunatei echipe Taboo Imobiliare unde atmosfera creată între colegi mă face să vin cu plăcere la serviciu.
 • DELIA POPA

  Delia Popa Director marketing si HR 0743.793.286 delia@taboo.ro

  Consider ca o echipa ordonata si atenta la cerintele clientilor isi poate atinge obiectivele. Sunt preocupata in permanenta de ridicarea nivelului meu si a celor pe care ii coordonez. Fiind o persoana competitiva, doresc in permanenta sa ma autodepasesc, iar in acest ritm sa-i fac si pe cei din jurul meu sa-si doreasca asta in fiecare zi. Sunt o persoana careia ii plac provocarile noi, Taboo Imobiliare oferindu-mi zilnic sansa unor astfel de provocari.
 • ALEXANDRA KERTESZ

  Alexandra Kertesz Consilier financiar 0749.521.148 credite@taboo.ro

  Ma numesc Alexandra Kertesz, sunt o persoana ambitioasa, cu o motivatie si o dedicatie care ma face sa reusesc in tot ceea ce imi propun. Imi place sa fiu cea mai buna in ceea ce fac, sa aduc valoare in vietile celor din jur. Sunt aici alaturi de echipa Taboo Imobiliare sa te ajut sa iti implinesti visul, colaboram cu toate bancile si sunt calificata profesional sa reprezint interesele dumneavoastra in fata bancii, sa fac o analiza financiara conform ofertelor actuale si gasesc cel mai bun credit pliat pe dorintele dumneavoastra.
 • MARIAN FLORICU

  Marian Floricu Director vanzari 0753.980.216 marian@taboo.ro

  Alegerea locuinței potrivite cu siguranță nu este tocmai o decizie foarte ușoară și este presărată cu sentimente de incertitudine, dar experienta, seriozitatea, corectitudinea și profesionalismul de care dau dovadă, vă ajută cu siguranță în atingerea obiectivului stabilit, bucurându-vă de confortul, siguranța și mulțumirea de care aveți nevoie.
  Pentru mine fiecare zi reprezintă o noua provocare și am învățat de fiecare dată că dincolo de neprevăzut se ascunde, de cele mai multe ori, un client fericit.
 • RAZVAN CALIN

  Razvan Calin Director vanzari 0756.707.143 razvan@taboo.ro

  Sunt o persoană pozitivă, sociabilă, comunicativă îmi face plăcere să ajut lumea să facă alegerea potrivită. Lucrând cu o echipă profesionistă cum este în Agenția imobiliară Taboo este locul de muncă pe care mi l-am dorit. Dacă vreți să faceți alegerea cea mai bună in domeniul imobiliar, eu sunt persoana potrivită care vă poate oferi ajutorul. Apelați cu încredere!
 • DANIEL SIN

  Daniel Sin Broker Imobiliar 0746.398.984 daniel@taboo.ro

  Numele meu este Daniel Sin, sunt o persoană foarte ambițioasă, punctuală, cu abilități de analiză și planificare, foarte atentă la detalii. Îmi plac foarte mult provocările și mă bucur să fac parte din cea mai profesionistă și de succes agenție imobiliară din Județul Sibiu. Sunt foarte dedicat muncii mele și îmi face deosebită plăcere să ajut oamenii care doresc să își îmbunătățească situația locativă.

 • ANDREEA LUPU

  Andreea Lupu Broker Imobiliar 0786.267.449 andreea@taboo.ro

  Nu se rezumă totul la vânzarea efectivă. Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin detectiv şi un expert în coordonare. Trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la semnarea actelor.Un consultant de succes este înzestrat sau îşi dezvoltă toate aceste aptitudini.
 • NADINA NELEGA

  Nadina Nelega Broker Imobiliar 0744.139.786 nadina@taboo.ro

  Inginer constructor, specializat pe constructii civile.
  Pentru ca 20 de ani am construit si renovat imobile, le cunosc toate secretele tehnice.
  Taboo Imobiliare mi-a dat ocazia de a-mi folosi cunoasterea si experienta in consilierea imobiliara lucrand cu cei mai buni.
  Sunt specialistul pe care-l vreti alaturi in tranzactia imobiliara.

 • VICTOR MANDA

  Victor Manda Broker Imobiliar 0757.341.899 victor@taboo.ro

  Numele meu este Victor Manda,am 31 de ani, sunt o persoana comunicativa, sociabila, serioasa, careia ii plac provocarile. De aceea am ales sa lucrez in domeniul vanzarilor pentru a ajuta clientii in luarea celor mai bune decizii.
 • TUDOR CHITIC

  Tudor Chitic Broker Imobiliar 0751.950.471 tudor@taboo.ro

  Numele meu este Chitic Tudor, am absolvit Stiintele Economice si Institutul Teologic, in urma carora consider ca am primit o buna educatie, care ma ajuta sa apreciez adevaratele valori ale vietii. Sunt dornic de a ma dezvolta pe toate planurile, ceea ce m-a determinat sa ma alatur unor oameni de succes. Ma aflu aici pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru viitorul dumneavoastra.
 • COSMIN MORAR

  Cosmin Morar Broker Imobiliar 0753.438.459 cosmin.m@taboo.ro

  Sunt o persoana ambitioasa, intotdeauna lupt pana la capat pentru a-mi indeplini obiectivele. Avand o gandire pozitiva, reusesc in majoritatea situatiilor sa obtin ce imi propun. Sunt o fire comunicativa, sociabila, prietenoasa, imi place sa am in jurul meu persoane de incredere. Sunt dedicat muncii mele, corectitudinea si profesionalismul fiind principalele atu-uri. Sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va indruma in luarea deciziilor corecte.
 • EUGEN PILAT

  Eugen Pilat Broker Imobiliar 0744.172.661 eugen@taboo.ro

  Sunt o persoana ambitioasa,rationala si imi plac provocarile,tocmai de aceea am ales sa ma alatur acestei echipe frumoase de la Taboo Imobiliare.
  Am descoperit aici oameni deschisi,profesionisti si sunt sigur ca impreuna vom face o echipa de exceptie cu rezultete pe masura.
  Sunt aici pentu a va putea ajuta sa luati cea mai buna decizie si pentru a va oferii cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste tranzactiile imobiliare.
 • CATALIN CRACIUN

  Catalin Craciun Broker Imobiliar 0744.162.959 catalin.c@taboo.ro

  Brokerul imobiliar nu este doar intermediarul dintre client si proprietar. Rolul acestuia este de a sprijini necontentit ambele parti implicate intr-o tranzactie, care la final aceasta sa poarte un singur nume: succes! Sunt o persoana ambitioasa, serioasa si optimista, vad in fiecare situatie din viata mea un aspect pozitiv ceea ce ma face sa fiu mereu cu zambetul pe buze. Sa fac parte din echipa Taboo Imobiliare reprezinta una dintre cele mai mari provocari, asta pentru ca aici, in fiecare zi standardele cresc si trebuie sa fii intr-o continua dezvoltare.
 • ALEXANDRU MIRCEA

  Alexandru Mircea Broker Imobiliar 0742.627.926 alexandru@taboo.ro

  Ma numesc  Mircea Alexandru , am 36 ani si sunt o persoana sociabila si binevoitoare. Experienta de 14 ani in domeniul imobiliar  ma determina sa afirm ca un bun agent trebuie sa cunoasca in amanunt piata imobiliara si sa o prezinte intr-un mod corespunzator clientilor interesati. Un client va fi multumit de alegerea facuta abia dupa ce I s-a oferit un termen de comparatie bun, iar alegerea a facut-o conform criteriilor lui.
 • RALUCA JURCA

  Raluca Jurca Broker Imobiliar 0751.369.122 raluca.jurca@taboo.ro

  Sunt o persoana optimista, sociabila, dinamica careia ii plac provocarile de zi cu zi pe care le ofera munca din domeniul vanzarilor. De aceea am ales sa lucrez alaturi de cea mai profesionista echipa, Taboo Imobiliare. Sunt aici pentru a va consilia si a va ajutati sa gasiti proprietatea visurilor dumneavoastra.
 • DORIS DAVID

  Doris David Broker Imobiliar 0754.823.802 doris@taboo.ro

  Sunt o persoana sociabila, perfectionista, ambitioasa si cu mult bun simt. Ma bucur ca fac parte din echipa Taboo Imobiliare, deoarece astfel am ocazia sa va ajut si sa va consiliez in mod profesionist pentru indeplinirea obiectivului propus, respectiv sa va gasiti un loc potrivit dorintelor dumneavoastra, un loc pe care sa-l puteti numi "Acasa".
 • IONUT VILCU

  Ionut Vilcu Broker Imobiliar 0751.885.224 ionut@taboo.ro

  Sunt o persoana dinamica, optimista si increzatoare. Imi place sa socializez si sa fiu tot timpul activ.
  Am cautat o echipa profesionista alaturi de care sa imi dezvolt noi orizonturi. Aceasta este echipa Taboo Imobiliare.
  Sunt aici pentru a va ajuta sa gasiti proprietatea perfecta!
 • SILVIU GORUN

  Silviu Gorun Broker Imobiliar 0755.638.518 silviu@taboo.ro

  Sunt o persoana tenace, proactiva, cu bune abilitati de comunicare, capabila sa identifice nevoile clientilor. Interesul clientului este esential pentru mine, ceea ce ma face sa reusec intotdeauna sa le ofer tuturor clientilor proprietatea imobiliara perfect adaptata  nevoilor lor. Consider ca onestitatea este foarte importanta, astfel ca intotdeauna prezint in cel mai realist mod care pot fi asteptarile clintilor privind propietatile detinute. M-am alaturat acestei minunate echipe din dorinta de a face parte dintr-un colectiv de profesionisti, dar si pentru dezvoltarea personala si educarea continua, aspecte ce se vor reflecta in nivelul performantei si al succesului.


 • MIHAELA POPA

  Mihaela Popa Broker Imobiliar 0756.657.264 mihaela@taboo.ro

  Sunt o persoana entuziasta, dinamica si implicata in activitatea mea. Standardele in continua crestere a echipei Taboo Imobiliare ma motiveaza, oferindu-mi la fiecare pas o noua provocare. Va stau la dispozitie pentru a va asculta, a va consilia in alegerea proprietatii in care vi se vor "inradacina" visurile.
 • EDUARD TOADER

  Eduard Toader Broker Imobiliar 0749.521.148 eduard@taboo.ro

  Evit să încep cu expresia "sunt o persoană". Puțin contează ce fel de om sunt eu în viața de zi cu zi. Important este ce îți pot oferi și cu ce te pot ajuta pe tine, stimate client! Mi-am negociat mesele încă din maternitate, deci pot afirma că am adunat o vastă experiență în arta negocierii.
  Pe tine, stimate client, te voi sfătui ce este cel mai bine să faci și nu îți voi spune ce "trebuie" să faci. Îți voi prezenta în cel mai realist mod care pot fi așteptările tale privind proprietatea pe care o deții sau o vei cumpăra, atât din punct de vedere financiar, cât și al duratei tranzacției. Mă voi adapta nevoilor tale, astfel încât toate părțile să fie mulțumite de rezultat.
  Acestea fiind spuse, stimate client, mă poți contacta oricând, inclusiv ziua.
 • DARIUS CIOGU

  Darius Ciogu Broker Imobiliar 0740.350.357 darius@taboo.ro

  Cu o experienta de 15 ani in domeniul intermedierilor imobiliare, cu un atestat de broker imobilir, cu daruire, cu orientare spre interesul clientului, cu rabdare, cu punctualitate si respect, vin in ajutorul dumnevostra pentru a gasi cele mai benefice solutii in vederea realizarii cerintelor dumnevostra.
 • LUCIAN OANA

  Lucian Oana Director General 0743.793.616 lucian@taboo.ro

  Datorită respectului pentru munca asiduă, seriozitate, promptitudine și profesionalism, ca fondator al Agenției imobiliare Taboo, pot spune că am reușit să ating țelul propus încă de la început și anume să ajut oamenii să își îmbunatățească situația locativă. Desigur, tot timpul am tendința de perfecționare și muncesc în scopul ridicării standardelor de lucru, fapt ce se poate observa încă de la începutul activității. Mă bucur să conduc o echipă de oameni motivați și implicați și consider că aportul fiecăruia contribuie continuu la dezvoltarea firmei și la îndeplinirea obiectivului principal de a finaliza cu succes fiecare proiect întreprins, respectiv de a avea clienți multumiți. Nu întâmplător este faptul că echipa noastră este considerată drept cea mai profesionistă din piața imobiliară a Sibiului.

Agenti SEBES

 • COSMIN IOSIF

  Cosmin Iosif Director agentie Sebes 0741.111.441 cosmin@taboo.ro

  Cred cu tărie că este destul de dificil să te caracterizezi singur.
  Îmi plac provocările, situațiile limită. Lucrez în vânzări de când mă stiu, iar faptul că am cunoscut echipa Taboo Imobiliare, este cea mai mare realizare a ultimului an, pe plan profesional.
  Că nu am dat greș în alegerea facută, o spun rezultalele care nu întârzie să apară.
 • MARIA IOSIF

  Maria Iosif Broker Imobiliar 0744.167.137 sebes@taboo.ro

  Felul in care ne tratam clientii reflecta felul in care ne tratam noi insine viata. Tot ce vreau este sa ma apropii de client si sa inteleg motivatia acestuia. Imi doresc sa ma transform in acel vanzator pe care clientul abia asteapta sa-l vada, chiar si daca nu are chef sau suficienti bani sa cumpere ceva.