Echipa Taboo Imobiliare

În cele ce urmează suntem onorați să vă facem cunoștință cu fiecare membru în parte și suntem siguri că oricare dintre aceștia vă va îndruma cu succes în realizarea visului dumneavoastră în domeniul imobiliar!

Agenti SIBIU

 • ROXANA MESAROS

  Roxana Mesaros Asistent Manager 0743.793.286 contact@taboo.ro

  Sunt o persoana echilibrata, cu o gandire pozitiva, increzatoare in capacitatea mea de a face fata provocarilor, mereu orientata spre rezultate si lucrez in mod constant la dezvoltarea personala. Sunt atenta la toate detaliile si imi place sa dau 100 % in tot ceea ce fac. Va astept la biroul nostru pentru a va oferi tot sprijinul pentru indeplinirea obiectivului dumneavoastra imobiliar.
 • MIHAELA STROIA

  Mihaela Stroia Director Promovare 0785.822.822 promovare@taboo.ro

  Numele meu este Stroia Mihaela, mama a doi copii minunați și un soț pe masură deci pe plan personal mă consider fericită și împlinită.
  Sunt o persoană cu o gândire logică și strategică, o perfecționistă din fire, mă declar o persoană deschisă gata să cunoască noi provocări, cu un spirit de echipă dezvoltat și cu o bună capacitate de comunicare.
  Îmi plac provocările și de aceea am ales să mă alătur minunatei echipe Taboo Imobiliare unde atmosfera creată între colegi mă face să vin cu plăcere la serviciu.
 • DELIA OANA

  Delia Oana Director marketing 0751.386.610 delia@taboo.ro

  Consider ca o echipa ordonata si atenta la cerintele clientilor isi poate atinge obiectivele. Sunt preocupata in permanenta de ridicarea nivelului meu si a celor pe care ii coordonez. Fiind o persoana competitiva, doresc in permanenta sa ma autodepasesc, iar in acest ritm sa-i fac si pe cei din jurul meu sa-si doreasca asta in fiecare zi. Sunt o persoana careia ii plac provocarile noi, Taboo Imobiliare oferindu-mi zilnic sansa unor astfel de provocari.
 • MARIAN FLORICU

  Marian Floricu Broker Imobiliar 0753.980.216 marian.floricu@taboo.ro

  Alegerea locuinței potrivite cu siguranță nu este tocmai o decizie foarte ușoară și este presărată cu sentimente de incertitudine, dar experienta, seriozitatea, corectitudinea și profesionalismul de care dau dovadă, vă ajută cu siguranță în atingerea obiectivului stabilit, bucurându-vă de confortul, siguranța și mulțumirea de care aveți nevoie.
  Pentru mine fiecare zi reprezintă o noua provocare și am învățat de fiecare dată că dincolo de neprevăzut se ascunde, de cele mai multe ori, un client fericit.
 • RAZVAN CALIN

  Razvan Calin Broker Imobiliar 0756.707.143 razvan.calin@taboo.ro

  Sunt o persoană pozitivă, sociabilă, comunicativă îmi face plăcere să ajut lumea să facă alegerea potrivită. Lucrând cu o echipă profesionistă cum este în Agenția imobiliară Taboo este locul de muncă pe care mi l-am dorit. Dacă vreți să faceți alegerea cea mai bună in domeniul imobiliar, eu sunt persoana potrivită care vă poate oferi ajutorul. Apelați cu încredere!
 • ANDREEA LUPU

  Andreea Lupu Broker Imobiliar 0786.267.449 andreea.lupu@taboo.ro

  Nu se rezumă totul la vânzarea efectivă. Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin detectiv şi un expert în coordonare. Trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la semnarea actelor.Un consultant de succes este înzestrat sau îşi dezvoltă toate aceste aptitudini.
 • VICTOR MANDA

  Victor Manda Broker Imobiliar 0757.341.899 victor.manda@taboo.ro

  Numele meu este Victor Manda,am 31 de ani, sunt o persoana comunicativa, sociabila, serioasa, careia ii plac provocarile. De aceea am ales sa lucrez in domeniul vanzarilor pentru a ajuta clientii in luarea celor mai bune decizii.
 • TUDOR CHITIC

  Tudor Chitic Broker Imobiliar 0751.950.471 tudor.chitic@taboo.ro

  Numele meu este Chitic Tudor, am absolvit Stiintele Economice si Institutul Teologic, in urma carora consider ca am primit o buna educatie, care ma ajuta sa apreciez adevaratele valori ale vietii. Sunt dornic de a ma dezvolta pe toate planurile, ceea ce m-a determinat sa ma alatur unor oameni de succes. Ma aflu aici pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru viitorul dumneavoastra.
 • COSMIN MORAR

  Cosmin Morar Broker Imobiliar 0753.438.459 cosmin.morar@taboo.ro

  Sunt o persoana ambitioasa, intotdeauna lupt pana la capat pentru a-mi indeplini obiectivele. Avand o gandire pozitiva, reusesc in majoritatea situatiilor sa obtin ce imi propun. Sunt o fire comunicativa, sociabila, prietenoasa, imi place sa am in jurul meu persoane de incredere. Sunt dedicat muncii mele, corectitudinea si profesionalismul fiind principalele atu-uri. Sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va indruma in luarea deciziilor corecte.
 • SILVIU GORUN

  Silviu Gorun Broker Imobiliar 0755.638.518 silviu.gorun@taboo.ro

  Sunt o persoana tenace, proactiva, cu bune abilitati de comunicare, capabila sa identifice nevoile clientilor. Interesul clientului este esential pentru mine, ceea ce ma face sa reusec intotdeauna sa le ofer tuturor clientilor proprietatea imobiliara perfect adaptata  nevoilor lor. Consider ca onestitatea este foarte importanta, astfel ca intotdeauna prezint in cel mai realist mod care pot fi asteptarile clintilor privind propietatile detinute. M-am alaturat acestei minunate echipe din dorinta de a face parte dintr-un colectiv de profesionisti, dar si pentru dezvoltarea personala si educarea continua, aspecte ce se vor reflecta in nivelul performantei si al succesului.


 • BOGDAN BUDEANU

  Bogdan Budeanu Broker Imobiliar 0756.657.264 bogdan.budeanu@taboo.ro

 • LUCIAN OANA

  Lucian Oana Director General 0743.793.616 lucian@taboo.ro

  Datorită respectului pentru munca asiduă, seriozitate, promptitudine și profesionalism, ca fondator al Agenției imobiliare Taboo, pot spune că am reușit să ating țelul propus încă de la început și anume să ajut oamenii să își îmbunatățească situația locativă. Desigur, tot timpul am tendința de perfecționare și muncesc în scopul ridicării standardelor de lucru, fapt ce se poate observa încă de la începutul activității. Mă bucur să conduc o echipă de oameni motivați și implicați și consider că aportul fiecăruia contribuie continuu la dezvoltarea firmei și la îndeplinirea obiectivului principal de a finaliza cu succes fiecare proiect întreprins, respectiv de a avea clienți multumiți. Nu întâmplător este faptul că echipa noastră este considerată drept cea mai profesionistă din piața imobiliară a Sibiului.

Agenti SEBES

 • COSMIN IOSIF

  Cosmin Iosif Director agentie Sebes 0741.111.441 cosmin@taboo.ro

  Cred cu tărie că este destul de dificil să te caracterizezi singur.
  Îmi plac provocările, situațiile limită. Lucrez în vânzări de când mă stiu, iar faptul că am cunoscut echipa Taboo Imobiliare, este cea mai mare realizare a ultimului an, pe plan profesional.
  Că nu am dat greș în alegerea facută, o spun rezultalele care nu întârzie să apară.
 • MARIA IOSIF

  Maria Iosif Broker Imobiliar 0744.167.137 sebes@taboo.ro

  Felul in care ne tratam clientii reflecta felul in care ne tratam noi insine viata. Tot ce vreau este sa ma apropii de client si sa inteleg motivatia acestuia. Imi doresc sa ma transform in acel vanzator pe care clientul abia asteapta sa-l vada, chiar si daca nu are chef sau suficienti bani sa cumpere ceva.