Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
79.500€

Apartament 2 camere 58 mpu priveliste Bd-ul Transilvaniei Alba-Iulia

Alba Iulia, Cetate 25 P18755
2 cam Etaj 5/6 58 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Cauti o proprietate de investitie sau vrei sa te muti in zona Bd-ul Transilvaniei din Alba-Iulia? Atunci, acest apartament cu 2 camere poate fi ceea ce cauti.

Apartament de vanzare in Alba-Iulia cu 2 camere situat chiar pe Bd-ul Transilvaniei, amplasat la etajul intermediar 5 intr-un imobil cu 6 etaje, cu suprafata construita de 84 mp si suprafata utila de 58 mp. Apartamentul este compartimentat decomandat, beneficiaza si de o terasa de 14 mp pe toata lungimea apartamentului astfel incat puteti sa va bucurati de o panorama deosebita peste tot Bd-ul Transilvaniei chiar din intimitatea apartamentului. Este partial mobilat si utilat, compus din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie. Imobilul in care se afla amplasat acest apartament este o cladire de tip bloc, construit in anul 2007, renovat in anul 2020. Structura imobilului este realizata din caramida.

Amplasarea apartamentului este una deosebita deoarce este foarte aproape de toate punctele de interes din zona Cetate cum ar fi: Spitalul Judetean Alba-Iulia, Bd-ul Transilvaniei, Catedrala, magazine alimentare, restaurante, cafenele, piata Agro alimentara, zone comerciale, gradinite/scolii, spatii verzi, mijloace de transport in comun.

Pe partea de dotari si utilitati apartamentul beneficiaza de urmatoarele: geamuri cu tamplarie PVC si termopan care asigura o buna izolatie fonica, peretii apartamentului sunt finisati cu vopsea lavabila si in zona de baie cu vopsea lavabila si faianta. Podelele sunt finisate cu parchet si respectiv gresie in zona de baie si bucatarie. Usile interioare sunt celulare, usa exterioara de metal.

Incalzirea apartamentului se face prin centrala proprie si calorifere, acesta detine apometre, contor curent electric si contor gaz.

 
Cod oferta / id: P18755

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:2
  • Suprafata utila:58 mp
  • Etaj:Etaj 5
  • Compartimentare:Decomandat
  • Tip imobil:Bloc
  • Regim inaltime:P+6
  • Nr. bai:1
  • S. construita:84 mp
  • Confort:1
  • Nr. bucatarii:1
  • An constructie:2007
  • An renovare:2022
  • Structura:Caramida
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Metal
Celulare
Partial mobilata
Partial utilata
Apometre
Contor gaz
Partial
Interfon
Mai multe specificații
TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Apartament 2 camere 58 mpu priveliste Bd-ul Transilvaniei Alba-Iulia

TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de vânzare Alba Iulia Apartamente de vânzare Alba Iulia zona Cetate Apartamente 2 camere de vânzare Alba Iulia Apartamente 2 camere de vânzare Alba Iulia zona Cetate