Blog Imobiliar, Stiri Imobiliare Sibiu, Noutati imobiliare

Pe acest blog imobiliar, Agentia imobiliara Taboo posteaza periodic articole cu cele mai noi informatii si stiri de pe piata imobiliara din Sibiu si din alte localitati, pentru a fi mereu la curent cu noutatile aparute, ultimele tendinte in materie de design, sfaturi practice pentru casa cat si informatii utile si recomandari despre vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, spatii, etc. 

03Jun

Cum te putem ajuta să fii sigur de investiția ta

Dacă la mașini facem Test Drive, cum ar fi să avem această opțiune și la apartamente? Taboo Imobiliare, împreună cu Feel Like Home, oferă acest serviciu de testare a unei locații similare. Și ca la Test Drive, este gratuit.

17May

Ce înseamnă un apartament decomandat ?

Dacă ești în căutarea unui apartament decomandat în Sibiu, fie că vrei să închiriezi sau să cumperi, este posibil să te trezești în labirintul denumirilor specifice domeniului imobiliar, anunțurile imobiliare contin termenul "decomandat".

30Apr

Agent Imobiliar cu sau fara experienta

Îți dorești să intri în lumea fascinantă a imobiliarelor, dar te întrebi dacă ai nevoie de experiență pentru a deveni un agent imobiliar de succes? Ei bine, iată o veste bună: experiența este opcională, iar drumul către succes în acest domeniu este deschis tuturor, indiferent de trecutul profesional!

30Apr

TABOO - prima agenție imobiliară din România cu aplicație mobilă pentru iOS, Android si Harmony

Liderul în domeniul imobiliar din Sibiu, își consolidează angajamentul față de experiențele interactive și accesul ușor la informații de încredere, lansând aplicația mobilă oficială pentru clienți. Această aplicație reprezintă un pas major în direcția oferirii unui acces rapid și simplificat la portofoliul vast de proprietăți, alături de funcționalități inovatoare.

29Apr

Cine plateste taxele notariale vanzatorul sau cumparatorul in 2024?

În procesul de cumpărare sau vânzare a unei proprietăți imobiliare in 2024, întrebarea despre cine plătește taxele notariale și impozitul asociat este crucială. Aceste aspecte sunt reglementate conform legislației fiscale în vigoare și pot varia în funcție de circumstanțele specifice ale tranzacției.

03Apr

6 motive pentru care să vinzi prin cea mai mare agenție imobiliară din Sibiu

Vânzarea unei proprietăți poate fi un proces complex și solicitant, iar colaborarea cu un agent imobiliar profesionist poate face diferența în obținerea rezultatelor dorite. TABOO Imobiliare se remarcă ca lider în domeniul imobiliar din Sibiu, oferind multiple beneficii și servicii esențiale pentru proprietarii care își doresc o vânzare eficientă și fără stres.

28Mar

Acasă în siguranță: Cum să îți modernizezi casa și blocul cu tehnologii de ultimă oră

Într-o lume în continuă schimbare și avans tehnic, siguranța locuinței reprezintă o prioritate esențială pentru fiecare dintre noi, indiferent de tipul de proprietate în care locuim. Indiferent de tipul de proprietate sau bugetul disponibil, soluțiile de securitate sunt acum mai accesibile și adaptabile pentru fiecare familie.

28Mar

Impozitarea veniturior din chirii în 2024

În contextul schimbărilor legislative și a creșterii importanței închirierii de proprietăți, este esențial să înțelegem noile reguli și implicațiile lor pentru proprietari și chiriași. Cu modificările introduse în 2024, inclusiv cota forfetară și obligativitatea declarării contractelor la ANAF, este crucial să fim bine informați și să ne adaptăm strategiile.

27Mar

Operator Call center program full time - oportunitate de angajare

Alăturarea echipei noastre ca Operator de Call Center la TABOO Imobiliare reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care își doresc să lucreze într-un mediu profesionist și dinamic, cu accent pe satisfacerea clienților și dezvoltarea personală și profesională. Cu un set de responsabilități bine definite și un mediu de lucru modern și prietenos, oferim beneficii competitive și o echipă dedicată să vă sprijine în fiecare pas al carierei voastre în domeniul imobiliar din Sibiu.

27Mar

Content Writer & Social Media Specialist

Poziția de Content Writer & Social Media Specialist la TABOO Imobiliare oferă o oportunitate captivantă pentru cei pasionați de conținut creativ și strategii eficiente de social media. Cu un set bine definit de responsabilități și beneficii competitive, această poziție reprezintă un mediu ideal pentru dezvoltarea și consolidarea unei cariere într-un domeniu dinamic și plin de oportunități.

12Oct

Sfaturi spalat pavaj pentru proprietari și vânzători

Spălarea și curățarea pavajului din curte sunt aspecte esențiale pentru proprietari și vânzători, având un impact semnificativ asupra aspectului și impresiei generale a proprietății. Un pavaj bine întreținut nu doar oferă un aspect plăcut și îngrijit, ci și conferă siguranță și durabilitate. Soluțiile pentru curățarea petelor specifice, cum ar fi cele pentru ulei sau rugina, pot fi aplicate eficient de proprietari, dar pentru rezultate optime și rapide, apelarea la profesioniști.