Servicii si consultanta imobiliara

Vinde o locuință

Vânzarea unei proprietăți implică o serie de factori esențiali, cum ar fi stabilirea prețului corect, prezentarea adecvată, strategia de marketing eficientă și abilități de negociere solide.

Echipa noastră oferă un suport complet și personalizat, adaptat nevoilor tale specifice și caracteristicilor proprietății tale. Înțelegem că fiecare vânzare este unică și că fiecare client are propriile sale priorități și dorințe. În același timp, ne ghidăm întotdeauna după principiile eticii de business, asigurându-ne că interesele tale sunt mereu protejate și respectate.

Începem procesul de vânzare prin înțelegerea detaliată a situației tale și a proprietății în cauză. Indiferent dacă este vorba despre apartamente, case, terenuri rezidențiale sau comerciale, avem experiența și expertiza necesară pentru a finaliza cu succes orice tranzacție.

Nu trebuie decât să ne contactezi, iar noi ne vom ocupa de restul. Cu noi, ai un partener puternic și dedicat care este întotdeauna de partea ta în procesul de vânzare a proprietății tale.

Dacă ești în căutarea unei agenții imobiliare de încredere pentru a-ți vinde proprietatea, Taboo Imobiliare este alegerea potrivită pentru tine.

 

1. Evaluare Profesională a Proprietății:

Echipa noastră de experți în evaluare imobiliară va analiza proprietatea ta și va stabili un preț corect și competitiv pe piață. Ne asigurăm că obții cea mai bună evaluare posibilă, maximizând astfel șansele de a vinde într-un timp scurt și la un preț just.

2. Promovare Eficientă:

 Odată ce proprietatea ta este listată cu noi, o promovăm activ către o audiență largă de potențiali cumpărători. Folosim o varietate de canale de marketing, inclusiv online și offline, pentru a asigura o expunere maximă și pentru a atrage interesul celor mai potriviți cumpărători.

 

3. Vizionări și Negociere Profesională: 

Organizăm vizionări pentru potențialii cumpărători și gestionăm negocierile în numele tău. Echipa noastră de agenți imobiliari experimentați îți va reprezenta interesele în mod profesionist și va lucra pentru a obține cel mai bun preț pentru proprietatea ta.

4. Încheierea Tranzacției: 

Odată ce ai acceptat o ofertă, te vom ghida prin întregul proces de încheiere a tranzacției. Ne asigurăm că totul se desfășoară fără probleme și că ești complet informat în fiecare etapă a procesului.

Indiferent dacă vrei să vinzi o casă, un apartament sau o proprietate comercială, Taboo Imobiliare este partenerul tău de încredere în procesul de vânzare. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum te putem ajuta să îți vinzi proprietatea în cel mai eficient și avantajos mod posibil!


Cumpără o locuință

Achiziționarea unei locuințe poate fi unul dintre cele mai memorabile și emoționante momente din viața ta, iar noi suntem aici pentru a te asigura că totul se desfășoară fără probleme.

Echipa noastră oferă un suport complet, începând de la identificarea nevoilor tale și până la momentul mutării efective. Înțelegem cât de important este pentru tine să ai un proces de cumpărare predictibil și lipsit de surprize, așa că te vom ghida și sprijini pe tot parcursul.

De la consiliere în obținerea de finanțare și selecția ofertelor, până la negocierea și finalizarea tranzacției, noi suntem aici pentru tine. Înțelegem că fiecare cumpărător are propriile sale nevoi și dorințe, iar scopul nostru este să te ajutăm să găsești locuința perfectă pentru tine și familia ta.

Indiferent dacă îți dorești un apartament, o casă, un teren rezidențial sau comercial, sau chiar o proprietate industrială, avem experiența și cunoștințele necesare pentru a te ghida în fiecare etapă a procesului de cumpărare.

Când ești gata să îți găsești casa ideală, asigură-te că ai alături un aliat puternic. Alege un agent TABOO care să fie mereu de partea ta în călătoria ta către noua ta locuință!

La Taboo Imobiliare, înțelegem că achiziționarea unei proprietăți poate fi una dintre cele mai importante și emoționante decizii pe care le iei în viață. De aceea, suntem aici să te ghidăm și să te sprijinim pe tot parcursul acestei călătorii. 

 

1. Identificarea Proprietății Perfecte: 

Cu o vastă experiență în piața imobiliară locală, avem acces la o gamă variată de proprietăți disponibile pentru vânzare. Echipa noastră de agenți imobiliari profesioniști te va ajuta să identifici proprietatea care se potrivește nevoilor tale și bugetului tău.

2. Consultanță Profesională Personalizată: 

Odată ce ne-ai comunicat cerințele și preferințele tale, vom lucra împreună pentru a-ți oferi consultanță personalizată în vederea identificării celor mai bune opțiuni de achiziție. Vom fi alături de tine în fiecare pas al procesului, oferindu-ți sfaturi și ghidare pentru a lua cea mai bună decizie.

 

3. Vizionări Eficiente și Convenabile: 

Organizăm vizionări la proprietățile care te interesează, astfel încât să poți vedea în persoană potențialele tale viitoare case sau apartamente. Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie înțeleaptă.

4. Negociere și Încheierea Tranzacției: 

După ce ai identificat proprietatea dorită, te vom reprezenta în negocierile cu vânzătorul pentru a obține cel mai bun preț și cele mai avantajoase condiții pentru tine. Vom fi alături de tine până la finalizarea tranzacției, asigurându-ne că totul se desfășoară în mod transparent și eficient.

Cu Taboo Imobiliare, achiziționarea unei proprietăți devine o experiență plăcută și fără griji. Contactează-ne astăzi pentru a începe căutarea casei sau apartamentului perfect pentru tine și familia ta!


Închirieaza o locuință

Dacă ești în căutarea unei locuințe de închiriat, e important să ai alături un partener de încredere care să te sprijine în acest proces important. Echipa noastră de profesioniști este aici pentru tine, oferindu-ți un suport complet și ghidându-te pas cu pas în găsirea locuinței perfecte pentru nevoile tale.

Indiferent dacă ești în căutarea unui apartament, unei case sau a altui tip de proprietate pentru închiriere, noi suntem aici să te ajutăm. Înțelegem că fiecare client are propriile sale preferințe și cerințe, așa că ne angajăm să găsim soluția perfectă pentru tine.

Echipa noastră îți va oferi consiliere în identificarea opțiunilor disponibile pe piață, te va ajuta în procesul de vizionare a proprietăților și te va ghida în negocierile contractuale. În plus, te vom sprijini în întregul proces de încheiere a contractului de închiriere și te vom ajuta să te muți în noua ta locuință.

Când ești gata să începi căutarea pentru locuința de închiriat perfectă, alege să lucrezi cu un partener de încredere care să fie mereu de partea ta. Alege echipa noastră TABOO Imobiliare pentru o experiență de închiriere fără griji și cu rezultate de succes!

În căutarea unei locuințe de închiriat înseamnă adesea să navighezi printr-o mulțime de opțiuni și să faci alegeri dificile. La Taboo Imobiliare, ne-am angajat să facem acest proces cât mai ușor și mai plăcut posibil pentru tine.

 

1. Găsirea Proprietății Potrivite: 

Cu o gamă largă de proprietăți disponibile pentru închiriere, suntem aici pentru a te ajuta să găsești locuința perfectă pentru tine și pentru familia ta. Indiferent dacă cauți un apartament spațios în oraș sau o casă liniștită în afara acestuia, avem opțiuni pentru fiecare gust și buget.

2. Consultanță Profesională și Vizionări Convenabile: 

Echipa noastră de agenți imobiliari profesioniști este aici pentru a-ți oferi consultanță expertă și pentru a organiza vizionări convenabile la proprietățile care te interesează. Suntem aici să răspundem la întrebările tale și să te ghidăm pe tot parcursul procesului de închiriere.

 

3. Asistență pe Tot Parcursul Închirierii: 

Odată ce ai găsit proprietatea ideală, te sprijinim în negocierea termenilor și condițiilor contractuale pentru a te asigura că obții cea mai bună ofertă posibilă. Suntem aici și după semnarea contractului, pentru a te asista în orice problemă sau întrebare care poate apărea pe parcursul închirierii.

4. Experiență Fără Stres: 

Cu Taboo Imobiliare, căutarea și închirierea unei proprietăți devine o experiență fără stres. Ne ocupăm de tot procesul pentru tine, astfel încât să te poți concentra pe găsirea locuinței perfecte pentru tine și familia ta.

 

Indiferent de necesitățile tale, Taboo Imobiliare este aici pentru a te ajuta să găsești și să închiriezi locuința perfectă. Contactează-ne astăzi pentru a începe căutarea ta sau pentru mai multe informații despre serviciile noastre profesionale de închiriere!