Comision 0% 101.000€

Apartament 64 mpu 2 camere 2 balcoane 12 mp la etajul 1 MIhai Viteazu

Sibiu, Mihai Viteazul 329 P20652
2 cam Etaj 1/4 64 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

OCAZIE UNICA !! Comision 0% la CUMPARATOR!!

Apartament cu 2 camere si 2 balcoane in bloc CONSTRUCTIE NOUA 2024 cu suprafata unui APARTAMENT CU 3 CAMERE!! - UNIC pe piata din Sibiu!!

Apartament de vanzare 64 mp utili la etajul intermediar 1 din 4, cu 2 camere decomandate si 2 balcoane cu o suprafata insumata de 12 mp, in Sibiu, pozitionat intr-o zona suficient de retrasa incat sa nu fiti afectat de traficul intens al orasului, in apropiere de Shopping City, Lidl, Mega Image, Kaufland, PennyMarket, unitati de invatamant, farmacii, si la doar 10 minute de mers pe jos pana in Parcul Sub Arini.

Suprafata utila de 64 mp a acestui apartament a fost ingenios gandita si are o compartimentare total decomandata astfel: 1 living generos de 21 mp cu suprafete vitrate mari cu iesire pe balconul de 9 mp, 1 bucatarie inchisa de 11 mp, 1 dormitor matrimonial de 14 mp luminos, 1 baie de 8 mp cu geam de aerisire si un balcon retras de 4 mp, 1 hol spatios de 10 mp la intrare care face ca locuinta sa fie decomandata.

Apartamentul se va preda la stadiul de ALB sau finisat la CHEIE in functie de alegerea dumneavoastra, in septembrie 2024 cu imbunatatiri precum: pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, usa intrare metal Porta Doors, centrala termica de imobil si calorifere de otel cu repartitor, racordare la toate utilitatile ( apa, canalizare, gaz, curent, fibra optica, catv ), geamuri termopan din tamplarie PVC Salamander gri-antracit 6 camere si 3 foi de sticla si pervaze din aluminiu la exterior.
In pretul apartamentului nu este inclus locul de parcare privat ( acesta putand fi achizitionat contra cost in limita locurilor disponibile atat in PARCAREA SUBTERANA cat si SUPRATERANA ) inscriptionat cu numarul apartamentului.

Complexul unde se afla acest apartament este gandit in asa fel incat sa iesi din cotidianul zilnic, cu o suprafata generoasa de spatii verzi foarte frumos amenajate, loc de joaca special amenajat pentru cei mici, iar pentru confortul si siguranta dumneavoastra intreg complexul beneficiaza de sistem de supraveghere video 24/24 h.
Pentru acest apartament exista posibilitatea de predare la "cheie" la cererea dumneavoastra avand costuri aferente.

Cod oferta / id: P20652

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

 • Nr. camere:2
 • Suprafata utila:64 mp
 • Etaj:Etaj 1
 • Compartimentare:Decomandat
 • Tip imobil:Bloc
 • Regim inaltime:S+P+4
 • Nr. bai:1
 • S. construita:89 mp
 • Confort:1
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. balcoane:2
 • An constructie:2024
 • Structura:Caramida
 • Orientare:Sud-Est
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Telefon
Acces internet
Fibra optica
Centrala imobil
Calorifere
Exterior
Bloc izolat termic
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Metal
Celulare
Nemobilata
Neutilata
Apometre
Contor caldura
Contor gaz
Nemobilat
Interfon
Lift
Mai multe specificații
Andrei Nicula
Broker Imobiliar
0749.526.564

Ati vizualizat anuntul: Apartament 64 mpu 2 camere 2 balcoane 12 mp la etajul 1 MIhai Viteazu

Andrei Nicula
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de vânzare Sibiu Apartamente de vânzare Sibiu zona Mihai Viteazul Apartamente 2 camere de vânzare Sibiu Apartamente 2 camere de vânzare Sibiu zona Mihai Viteazul