Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
160.000€

Casa de Vacanta in zona Turistica Sambata de Sus judetul Brasov

Sambata de Sus P13378
6 cam 235 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Va propunem spre vanzare o casa de vacanta in zona turistica Sambata de Sus, judetul Brasov, cu o suprafata de 240 mp utili dintr-o suprafata totala de 2.500 mp ,cu regim de inaltime S+P+1E+ M, ultrafinisata la cheie si este din structura de beton si caramida.
Amplasamentul beneficiaza de o deschidere spre un peisaj montan deosebit, oferind proprietarilor perspective favorabile catre toate punctele cardinale si multe oportunitati de investitii.
Imobilul are la subsol un garaj foarte spatios prevazut cu poarta care poate fi actionata manual sau electric prin telecomanda, din subsol se poate ajunge la parter printr-o scara interioara in holul de intrare in locuinta.
Parterul imobilului este format dintr-un living foarte spatios mobilat si cu semineu, 3 camere mobilate, 2 bai cu cada, dus, chiuveta, bideu, lavoar, bucatarie complet utilata cu aragaz, frigider, chiuveta, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, mobilier.
La etaj se poate ajunge de la parter pe o scara interioara placata cu placi de marmura iar acesta este format din 3 camere mobilate, 2 bai ( dus, chiuveta, lavoar, bideu, mobilier ), 2 terase spatioase care impreuna cu un balcon ofera o priveliste deosebita catre Muntii Fagaras.
Casa este dotata cu usa de intrare din tamplarie de aluminiu, usi celulare de foarta buna calitate, ferestre cu tamplarie de aluminiu si geam termopan, marmura, parchet, gresie, faianta. Incalzirea acestui imobil se realizeaza cu centrala termica pe lemne cu calorifere de aluminiu si vara se foloseste pentru apa calda boiler electric cu capacitate de 300 l, izolata in exterior, racordata la curent electric, apa este dintr-un put forat la o adancime de 50 m, fosa septica.
In exteriorul imobilului se afla o terasa acoperita cu un cuptor pe lemne pentru paine si pizza pe vatra, gratar, piscina exterioara ingropata in pamant, magazie de lemne iar curtea imobilului este placata cu ciment impregnat.
Tara Fagarasului asteapta sa fie descoperita asa cum este ea cu oameni faini, munti semeti precum si cu o ospitalitate proverbiala. Daca va asezati in zona turistica Sambata de Sus veti putea descoperi Manastirea Sambata de Sus, Izvorul Parintelui Arsenia Boca, Aventura Park Dragus ( parc de distractii pentru copii si adulti unde sunt 7 trasee printre copaci, panouri de escalada, tras cu arcul, paintball, mini golf ,tiroliene ), Partia de shi de la Dragus, Castelul de Lut al Zanelor,Transfagarasan, Cetatea Fagaras precum si alte locatii foarte frumoase si deosebite.
Cod oferta / id: P13378

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:6
  • Suprafata. utila:235 mp
  • S. construita:280 mp
  • S. teren:2500 mp
  • Nr. bai:4
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:2
  • Nr. garaje:1
  • Front stradal:16 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:2008
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:S+D+P+1+M
  • Orientare:Nord
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Put
Fosa septica
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Centrala pe lemne
Calorifere
Semineu
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Marmura
Aluminiu
Verticale
Aluminiu
PVC
Celulare
Pivnita
Spatiu depozitare
Anexe
Mobilata
Utilata
Complet
Curte
Gradina
Piscina exterioara
Mai multe specificații
Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
0735.988.129

Ati vizualizat anuntul: Casa de Vacanta in zona Turistica Sambata de Sus judetul Brasov

Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
Trimite acum link-ul unui prieten pe
Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sambata de Sus