549.990€

Casa 9 camere 5 bai si 4 locuri de parcare 268 mp teren liber Strand

Sibiu, Strand P15026
9 cam 320 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Iti doresti o casa luminoasa si confortabila, cu teren liber si terasa, unde sa iti petreci timpul alaturi de familia ta?
Iti propunem spre vanzare aceasta casa cu 9 camere, 5 bai si o bucatarie, construita in zona Strand, Sibiu. Casa cu o amprenta la sol de 128 mp la care se adauga o terasa de 12 mp si o suprafata construita de 384 mp, cea utila fiind de 320 mp si a fost construita in anul 2001, pe structura de caramida si renovata complet, este compartimentata decomandat, cu scara interioara pe 3 nivele dupa cum urmeaza:
-la parter se afla bucataria complet mobilata si utilata modern, facuta special pentru aceasta si dotata cu electrocasnice de ultima generatie; un living; 2 dormitoare; o baie dotata cu masina de spalat si uscatorul de rufe; si casa scarii cu un spatiu pentru depozitare sub aceasta.
- la etaj se afla un hol de unde ai acces catre cele 3 dormitoare, dintre care un dormitor cu baie proprie prevazuta cu cabina de dus, iar celelalte doua impart o singura baie, de asemenea prevazuta cu cabina de dus. Tot din hol ai acces intr-un balcon de 12 mp;
- la mansarda de asemenea se afla un hol de unde ai acces catre cele 3 dormitoare, dintre care un dormitor cu baie proprie prevazuta cu cada, iar celelalte doua impart o singura baie, de asemenea prevazuta cu cabina de dus. Din hol mai ai acces la un spatiu de depozitare si un balcon de 12 mp.
Casa este izolata termic, incalzirea realizandu-se cu centrala termica individuala cu calorifere si panouri radiante, ceea ce ofera un confort suplimentar. Acoperisul casei este din tigla, iar geamurile sunt din termopan cu 3 foi de sticla pe rame de PVC, permitand un acces ridicat al luminii naturale in interiorul cladirii pe tot parcursul zilei, iar camerele de la etaj si mansarda functioneaza momentan in regim hotelier.

Proprietatea care detine 4 locuri de parcare si acces la strada prin poarta cu sistem automat de inchidere - deschidere, se preda finisata, complet mobilata si utilata avand urmatoarele beneficii:
-izolatie termica exterioara;
-pardosea: gresie si parchet;
-bucatarie mobilata si utilata cu: masina de spalat vase, frigider, plita electrica, hota, cuptor electric si rulouri automate la ferestrele si usa dinspre terasa;
-acoperis din tigla;
-pereti amenajati cu faianta si vopsea lavabila;
-usi de acces PVC;
-usi celulare la interior;
-terasa pavata si amenajata.

Cod oferta / id: P15026

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:9
  • Suprafata. utila:320 mp
  • S. construita:396 mp
  • S. teren:396 mp
  • Nr. bai:5
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:2
  • Nr. parcari:4
  • Front stradal:15 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:2001
  • An renovare:2020
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:P+1+M
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat
Exterior
Bloc izolat termic
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Orizontale
PVC
PVC
Celulare
Spatiu depozitare
Dressing
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Interfon
Curte comuna
Mai multe specificații
Cristian Sas
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa 9 camere 5 bai si 4 locuri de parcare 268 mp teren liber Strand

Cristian Sas
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sibiu Case de vânzare Sibiu zona Strand