Comision 0% 207.000€

Casa individuala 5 camere 165 mpu garaj si teren 549 mp Bavaria Sibiu

Daia P17263
5 cam 165 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

COMISION 0!!

Daca ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa locuiesti intr-o casa superba, cu o curte generoasa unde copiii se pot juca de dimineata pana seara, intr-o zona privata si sigura, atunci te invit sa vizionezi acesta casa din cartierul rezidential Bavaria, la marginea orasului Sibiu!

Casa de vanzare singur in curte, situata intr-o zona foarte linistita si pitoreasca de pe valea Hartibaciului, de unde se pot admira Muntii Fagaras. Este compusa din: 5 camere si 3 bai cu o suprafata utila de 165 mp, impreuna cu terenul aferent cu suprafata totala de 549 mp.
Casa este situata intr-o zona exclusiv de case, in cartierul Bavaria Rezidential Park, la doar 4 km distanta de orasul Sibiu si doar 3 minute de autostrada.
Casa a fost construita in anul 2008 cu materiale de calitate si dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare, cablu si internet prin fibra.

- Compartimentarea acestui imobil este distribuita pe 2 niveluri astfel:
- Demisol: camera centralei, baie cu dus, masina de spalat si uscat rufe, wc si chiuveta, o camera mare cu dulapuri incorporate.
- Parter: hol la intrare, casa scarii sub care este amenajata o debara, baie cu geam, debara, living, bucatarie complet mobilata si utilata, loc de luat masa de unde se poate iesi pe o terasa de lemn cu acces la terasa de pe garaj;
- Etaj: casa scarii, 2 dormitoare principale cu balcoane, living cu balcon care se poate amenaja ca dormitor, baie mare cu dus, jaccuzi, wc, bideu, 2 chiuvete cu marmura;
- Pod.

- Garaj cu usa de intrare actionata din telecomanda si o magazie mare pentru depozitat scule si echipamente de gradinarit.
- Pe garaj s-a amenajat o terasa mare partial acoperita de unde se pot admira in liniste Muntii Fagaras, precum si o camera de sport.
- Filigorie mare cu cuptor, gratar, soba si masa mare de lemn.
- La exterior regasim curtea amenajata atat cu dale de beton, cat si spatiu verde, vita de vie si diferiti pomi fructiferi (meri, peri, pruni, ciresi, visin, cais)

Ca si dotari acest imobil dispune de:
- La interior: mobilierul executat la comanda, usi Porta Dors, bucatarie din lemn MDF, placare trepte casa scarii cu lemn masiv, sistem de incalzire cu centrala termica pe gaz prin condensare Viessmann cu termostat, boiler extern de 200l si radiatoare, electrocasnice gama Bosh, Whirlpool.
- La exterior: constructie integrala pe cadre de beton si pereti din caramida, acoperis din tigla, geamuri si usi termopan de ultima generatie majoritatea schimbate in 2021, izolatie exterioara Termosistem cu polistiren EPS 100, izolatie termica a podului, tencuiala decorativa.

Cod oferta / id: P17263

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafata. utila:165 mp
  • S. construita:218 mp
  • S. teren:549 mp
  • Nr. bai:3
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:3
  • Nr. parcari:2
  • Nr. garaje:1
  • Front stradal:7 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:2008
  • An renovare:2021
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:D+P+1
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Exterior
Bloc izolat termic
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
PVC
Lemn
Spatiu depozitare
Dressing
WC Serviciu
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Curte
Mai multe specificații
Vlad Gheorghiu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa individuala 5 camere 165 mpu garaj si teren 549 mp Bavaria Sibiu

Vlad Gheorghiu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Daia