Comision 0% 164.900€

Casa individuala pe un singur nivel 4 camere si carport Sura Mica

Sura Mica 212 P19793
4 cam 108 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

COMISION 0!!

Case superbe de vanzare, construite pe un singur nivel, cu o arhitectura moderna, amplasate pe terenuri cu suprafete intre 440 si 680 mp.

Suprafata utila este 108 mpcu doua terase(una in fata casei de 11,5 mp si inca una in spate de 25 mp) si carport, iar casa se va preda la alb interior si cheie exterior, dar in functie de dorinta clientului se poate duce si la stadiul de cheie interior.
Casa este compartimentata astfel: un living open space cu bucatarie deosebita prin suprafata si prin faptul ca tavanul este unul inalt si cu geamuri foarte mari, trei dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie separata si dressing, debara si o alta baie.

O sa incep prin a descrie cateva dintre detaliile tehnice care fac speciala aceasta proprietate, pe restul va invit sa le vedeti direct la fata locului. Toate casele sunt prevazute pentru instalarea de panouri electrice, evident este si curent trifazic, suprafete de teren foarte generoase, compartimentarea inteligenta, incalzire prin pompa de caldura, izolatie exterioara cu polistiren de 15 cm, geamuri tip termopan Salamander cu 3 foi de sticla si 5 camere termoizolante, tigla Bramac, caramida protanta Cemacon, carport si lista poate continua, dar ma repet, va invit la fata locului.

Lucrarile de infrastructura au fost deja demarate, asta fiind perfect deoarece se poate vedea cum arata propriu-zis casele si ce materiale sunt folosite.
Foarte important este ca aici va fi amenajat inclusiv un spatiu comercial pentru magazine, gradinita si mai multe spatii de recreere pentru rezidenti.

In acest cartier rezidential vor fi in jur de 68 de case, duplexuri, individuale pe un singur nivel si individuale P+M, un cartier modern, complet, unde posibilitatea de a avea o casa independenta energetic fiind foarte facila!

Cod oferta / id: P19793

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

 • Nr. camere:4
 • Suprafata. utila:108 mp
 • S. construita:167 mp
 • S. teren:500 mp
 • Nr. bai:2
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. parcari:1
 • Front stradal:20 m
 • Nr. fronturi:1
 • An constructie:2024
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Regim inaltime:P
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Curent trifazic
CATV
Telefon
Incalzire pardoseala
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
PVC
Spatiu depozitare
Dressing
Nemobilata
Neutilata
Apometre
Nemobilat
Curte
Mai multe specificații
Vlad Gheorghiu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa individuala pe un singur nivel 4 camere si carport Sura Mica

Vlad Gheorghiu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sura Mica