Aceasta proprietate a fost retrasa!
retrasa

Ferma agricola de vanzare 5600 mpu teren 9 sere utilitati in Cisnadie

Cisnadie

119.990€

ID: P18188 521
  • S. teren:5600.00 mp
  • Front stradal:40.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Extravilan
  • Regim inaltime:P

Oportunitate de investitie!

Afacere la cheie de vanzare dispusa pe un teren cu o suprafata de 5600 mp, ferma cu toate dotarile necesare pentru o functionare eficienta si profitabilitate rapida.

Teren extravilan tip agricol, cu 6 sere pentru legume, cu suprafetele de 10 m latime si 30 m lungime, 2 solare dotate cu bazine pentru pesti cu toate utilitatile necesare, filtre de aer si pompa de apa, iar o sera este pentru prelucrarea semintelor. Ferma este dotata cu apa curenta si sistem de irigatii, panouri solare pentru generarea curentului electric necesar.
Terenul dispune si de o constructie agricola cu 4 camere compartimentate astfel: 2 camere pentru locuit dotate cu soba pe lemne pentru incalzire, o camera tehnica pentru prelucrarea productiei si 2 bai. Ferma este gandita atat pentru productia de legume, cat si pentru cresterea de animale. Exista posibilitatea de a creste aproximativ 500 gaini si aproximativ 150 ovine. Pentru depozitarea recoltei este amenajat un porumbar cu fundatie de beton si pentru fanete este amenajat un loc special pentru depozitare.

Cod oferta / id: P18188

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Sistem irigatie

Ati vizualizat anuntul: Ferma agricola de vanzare 5600 mpu teren 9 sere utilitati in Cisnadie

Elena Cuceu
Elena Cuceu
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat