Pensiune 9 camere posibilitate rate teren 1500 mp Marginimea Sibiului

Apoldu de Sus

359.000€

ID: P17352 663

Aceasta pensiune este o proprietate saseasca cu posibilitatea achitari in rate  , restaurata cu mare grija si atentie la detalii pentru a pastra cat mai multe elemente autentice si a aduce ansamblul la contemporaneitate situata in Marginimea Sibiului.
Cladirea a fost finalizata in 1976 si renovata complet in 2020, cu o suprafata utila de 658 mp si o suprafata construita de 790 mp. Structura sa este din caramida, iar proprietatea dispune de un teren cu o suprafata de aproximativ 1500 mp, din care 850 mp sunt utili construiti.
Pensiunea are 9 camere spatioase, fiecare cu o tema si un design interior aparte, toate cu grup sanitar propriu, TV, Wi-Fi si senzori anti-incendiu.
Cladirea are o curte pietruita si este pozitionata in forma de L, cu apartamentul de zestre la inceput, urmat de crama, biblioteca, croitorie, camera secreta care are cel mai mare pat din Europa, 16 mp, camera de flori si camera tabara.
De asemenea, proprietatea dispune de un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri, semineu, bar si 2 grupuri sanitare, un salon tip crama cu o capacitate de 20 de locuri si o bucatarie profesionala, complet utilata si autorizata DSP si DSV, cu baie si vestiar. Exista, de asemenea, o bucatarie traditionala dotata cu cuptor de paine, afumatoare, soba pe lemne, aragaz, chiuveta si camara.
Pensiunea are si o terasa acoperita in gradina de 80 mp, cu grill, rotisor, soba, chiuveta, loc de servirea mesei si zona de relaxare, un foisor in curte cu mese si bancute pentru 18 locuri, o gradina cu spatiu verde si decoruri de plante deosebite, spatii de joaca pentru copii cu leagan, groapa de nisip, hamac, badminton si trambulina, un garden party cu un cort de 50 mp, dotat cu podina, mocheta, mese, scaune (36 locuri), gradina de zarzavat si pomi fructiferi, magazie scule gradina, si sopru depozitare lemne.

Blocul termic al pensiunii este dotat cu 3 centrale pe gaz, 2 boilere apa calda de 400l fiecare, un sistem de panouri solare pentru apa calda de randament mare, o masina spalat rufe, o masina uscat rufe si un generator de curent pentru toata capacitatea blocului termic.
Pensiunea are toate utilitatile necesare, inclusiv curent electric, gaz metan, apa (sursa proprie), canal (statie de epurare), locuri de parcare, alarma, video surveillance, internet, cablu tv, strada asfaltata si iluminata.

Pensiunea este clasificata la 4 margarete de catre Ministerul Turismului si functioneaza la zi, avand portofoliu de clienti si evenimente programate. Aceasta se vinde complet utilata si mobilata.

Cod oferta / id: P17352

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Gaz, Fosa septica
  • Sistem incalzire: Centrala proprie, Calorifere
Finisaje
  • Izolatii exterior: Exterior
  • Pereti: Vopsea lavabila, Faianta
  • Podele: Parchet, Gresie
  • Stare: Finisat
  • Ferestre: PVC
  • Iluminat: Lampi, Spoturi, Exterior cladire, Lumina naturala
Dotari
  • Contorizare: Contor gaz
  • Imobil: Spatii agrement, Acoperis, Curte, Gradina
  • Sist. electric: Control electric individual, Generator
  • Servicii: Supraveghere video

Ati vizualizat anuntul: Pensiune 9 camere posibilitate rate teren 1500 mp Marginimea Sibiului

Gimi Belet
Gimi Belet
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat