Comision 0% Exclusivitate 249.999€

Pensiune cu 13 camere de vanzare in Sibiu localitatea Cartisoara

Cartisoara 226 P11241
13 cam Etaj 1 347 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Pensiune turistica de vanzare aflata in localitatea Cartisoara situata la 40 km distanta fata de judetul Sibiu pe drumul 7C Transfagarasan la 23 km departare fata de Balea Cascada intr-o localitate turistica aflata la poalele muntilor Fagaras frecventata de turistii care vor sa viziteze satele din zona dar si de excursionistii dornici sa se aventureze pe renumitul drum ce traverseaza Fagarasul.
Pensiunea este asezata in vatra satului in apropierea drumului principal ( turistii fiind ghidati de catre semnele ce indica directia catre pensiune ) avand o suprafata totala de teren de aproximativ 3000 mp pe care sunt construite doua imobile cu o suprafata totala de 300 mp si o deschidere de 40 metri liniari la drumul principal.
Aceasta este compusa din doua corpuri compartimentate in felul urmator:
-corpul A este compus din P+E+M astfel la parter se afla 4 dormitoare cu suprafete intre 10 mp si 20 mp un living de 53 mp bucatarie de 31 mp un oficiu de 6 mp o camara de 5 mp hol casa scarii si accesul catre o pivnita de 26 mp.
-la etaj se afla 3 dormitoare cu suprafete de 13 mp si 17 mp si o terasa foarte spatioasa de 66 mp;
-la mansarda sunt 2 dormitoare cu bai proprii hol si casa scarii.
Corpul B are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compus din 4 camere cu bai proprii si o bucatarie spatioasa unde turistii se pot gospodari singuri.
Pensiunea mai dispune de piscina proprie doua foisoare din lemn ( unul fiind mobil pe timpul iernii acesta se poate muta deasupra piscinii pentru a fi acoperita si ferita de intemperiile iernii ) o fantana arteziana foarte spatioasa 3 gratare exterioare un loc special amenajat pentru animale livada curte pavata gard din fier forjat.
Aceasta dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan usa de PVC la intrare usi de lemn la interior gresie faianta centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel parchet laminat izolatie termica si fonica exterioara bucatarie mobilata si utilata mobilier de dormitor.

Cod oferta / id: P11241

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

Apa
Canalizare
Curent
Gaz
Centrala proprie
Faianta
Vopsea lavabila
Parchet
Renovat
PVC
Pivnita
Pivnita
WC Serviciu
Mobilata
Utilata
Complet
Mai multe specificații
Gimi Belet
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Pensiune cu 13 camere de vanzare in Sibiu localitatea Cartisoara

Gimi Belet
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Hoteluri de vânzare Cartisoara