Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
750.000€

Pensiune functionala 10 camere restaurant terasa de 50 mp Piata Cibin

Sibiu, Terezian P17649
10 cam 670 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Pensiunea din Sibiu este una dintre primele unitati de cazare cu denumirea de pensiune, care au aparut dupa anul 1990 si ofera oaspetilor o experienta autentica de cazare intr-o locatie istorica si culturala importanta a Romaniei. Pensiunea cu o suprafata utila de 670 mp, dispune de 10 camere confortabile printre care puteti gasi un apartament si un en suite decorate cu gust, fiecare avand propriul sau stil si caracteristici individuale.

Toate camerele sunt dotate cu facilitati moderne, cum ar fi televizoare cu ecran plat, acces gratuit la internet Wi-Fi si bai private cu articole de toaleta gratuite. De asemenea, pensiunea ofera oaspetilor sai un restaurant cu o capacitate de 30 de persoane.

Cu un total de 11 bai in intreaga pensiune, oaspetii au acces la toate facilitatile necesare pentru un sejur confortabil si relaxant. Pensiunea se afla intr-o locatie ideala pentru a explora orasul vechi al Sibiului, fiind situata langa Piata Cibin,la doar cativa pasi distanta de cele mai importante atractii turistice, cum ar fi Piața Mare, Muzeul Brukenthal si Cetatea Sibiului.

In plus, pensiunea dispune de o terasa de 50 mp spatioasa, unde oaspetii se pot relaxa si admira vederea impresionanta asupra orasului vechi. De altfel pe fiecare nivel puteti beneficia de acces din camere la balcon pentru a va bucura de o gura de aer proaspat.
La exterior dispuneti de o curte interioara de 150 mp amenajata cu gust pentru nevoile dvs.
Pensiunea din Sibiu este un loc perfect pentru a experimenta frumusetea si autenticitatea orasului, oferind oaspetilor si un sejur placut si memorabil.
Citește mai mult

Caracteristici

Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Aplice
Lumina naturala
Apometre
Contor gaz
Acoperis
Curte
Uscatorie
Mai multe specificații
Anca Sacara
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Pensiune functionala 10 camere restaurant terasa de 50 mp Piata Cibin

Anca Sacara
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Hoteluri de vânzare Sibiu Hoteluri de vânzare Sibiu zona Terezian