Aceasta proprietate a fost retrasa!
retrasa

Se vinde pensiune Statiune Climaterica Sambata de Sus judetul Brasov

Statiunea Climaterica Sambata

255.000€ + TVA

ID: P16656 481

De vanzare pensiune in zona turistica Sambata de Sus, judetul Brasov, cu o suprafata de 480 mp utili dintr-o suprafata totala de 800 mp, cu regim de inaltime S+P+1E+ M, nefinisata in interior si este din structura de beton si caramida.

Amplasamentul beneficiaza de o deschidere spre un peisaj montan deosebit, oferind proprietarilor perspective favorabile catre toate punctele cardinale si multe oportunitati de investitii.
Imobilul are la subsol o suprafata de 120 mp, iar din subsol se poate ajunge la parter printr-o scara interioara in holul de intrare in pensiune.
Conform proiectului se pot realiza un living spatios si inca 9 camere cu balcon si 9 bai.
Pensiunea se vinde dotata cu: usa de intrare din pvc, ferestre cu tamplarie de pvc si geam termopan.

Tara Fagarasului asteapta sa fie descoperita asa cum este ea, cu oameni faini, munti semeti precum si cu o ospitalitate proverbiala.
Daca va asezati in zona turistica Sambata de Sus veti putea descoperi Manastirea Sambata de Sus, Izvorul Parintelui Arsenia Boca, Aventura Park Dragus (parc de distractii pentru copii si adulti unde sunt 7 trasee printre copaci, panouri de escalada, tras cu arcul, paintball, mini golf, tiroliene), Castelul de Lut al Zanelor, Transfagarasan, Cetatea Fagaras, precum si alte locatii foarte frumoase si deosebite.
Cod oferta / id: P16656

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Utilitati in zona
Finisaje
  • Izolatii exterior: Exterior
  • Ferestre: PVC
  • Iluminat: Lumina naturala
Dotari
  • Imobil: Acoperis, Curte

Ati vizualizat anuntul: Se vinde pensiune Statiune Climaterica Sambata de Sus judetul Brasov

Roberto Racotea
Roberto Racotea
Director agentie Fagaras

Contacteaza-ma

Telefon Chat