119.980€

Spatiu industrial de vanzare in Fagaras judetul Brasov

Fagaras 226 P19200
4 cam 200 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Spatiul industrial de 240 mp din Fagaras care necesita renovare este o oportunitate de investitie promitatoare pentru cei interesati sa dezvolte un mediu functional si modern, perfect adaptat diverselor activitati industriale sau a altor domenii de activitate. Situat intr-o locatie strategica, acest spatiu ofera un potential neexploatat care poate fi transformat intr-o facilitate industriala de succes. Iata o descriere a acestui spatiu:
Locatie: Spatiul industrial se afla in pitorescul oras Fagaras, situat in inima Transilvaniei, cunoscut pentru frumusetea sa naturala si accesibilitatea la retele de transport importante. Acest lucru faciliteaza livrarea materialelor si produselor in intreaga regiune.
Dimensiune: Suprafata spatiului industrial este 240 mp, oferind suficient spatiu pentru diferite scopuri, cum ar fi productie, depozitare, birouri sau ateliere de lucru. Aceasta flexibilitate in configurare permite adaptarea la necesitatile specifice ale investitorilor.
Starea actuala: Spatiul industrial necesita renovare, ceea ce inseamna ca viitorii proprietari pot sa-l personalizeze si sa-l modernizeze in functie de cerintele lor. Cu o baza solida, acesta ofera un cadru excelent pentru o transformare eficienta si avantajoasa.
Potentiale utilizari: Datorita dimensiunii sale, spatiul poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, cum ar fi productie industriala, depozitare, logistica sau chiar birouri. Cu oamenii potriviti si o viziune adecvata, acest spatiu industrial poate deveni un centru de activitate economica prospera.
Infrastructura: Cu acces la utilitati esentiale, cum ar fi apa, gazul, electricitatea si conectivitatea la internet, aceasta proprietate ofera o infrastructura de baza necesara pentru o operatiune industriala eficienta.
Oportunitati de dezvoltare: Investitorii pot valorifica potentialul acestui spatiu industrial pentru a sprijini dezvoltarea economica a regiunii si pentru a contribui la crearea de locuri de munca.
In concluzie, acest spatiu industrial din Fagaras, judetul Brasov, reprezinta o oportunitate de investitie cu un mare potential de dezvoltare. Cu o locatie convenabila si dimensiuni generoase, acesta poate fi transformat intr-un centru industrial modern si functional, adaptat nevoilor specifice ale viitorilor utilizatori. Este o investitie care poate sa sprijine cresterea economica a zonei si sa aduca beneficii atat investitorilor, cat si comunitatii locale.

Cod oferta / id: P19200

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

 • Nr. camere:4
 • Suprafata utila:200 mp
 • Compartimentare:Compartimentat
 • S. construita:240 mp
 • S. curte:2042 mp
 • Nr. bai:2
 • Nr. parcari:2
 • An constructie:1960
 • An renovare:2015
 • Structura rezistenta:Beton
 • Regim inaltime:P
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Necesita renovare
Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
0735.988.129

Ati vizualizat anuntul: Spatiu industrial de vanzare in Fagaras judetul Brasov

Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Spatii industriale de vânzare Fagaras