Aceasta proprietate a fost retrasa!
retrasa

Teren cu autorizatie de constructie pregatita in Calea Poplacii Sibiu

Sibiu, Calea Poplacii

160.000€

ID: P17652 688
  • S. teren:230.00 mp
  • Front stradal:10.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1

Iti doresti sa fii arhitectul urmatoarei tale locuinte? Iti prezint un proiect de casa gata sa te incante si sa iti lasi frau liber constructiei viitoarei tale locuinte. Teren de vanzare, cu toate autorizatiile de constructie pregatite pentru casa pe care ti-o doresti.
Acesta este pregatit pentru a incepe constructia imediat ce este achizitionat. Este situat in zona Calea Poplacii, Sibiu, in zona rezidentiala.

Casa care se poate construi este de tip individuala, cu un regim de inaltime parter + 1 etaj + pod. Caracteristici constructie casa: - suprafata teren: 230 mp din care o curte libera: 150 mp. - suprafata utila a casei este de 125 mp. - la parter: living cu dining, bucatarie, hol + casa scarii, baie de serviciu, terasa. - la etaj: 2 sau 3 dormitoare, baie, hol, casa scarii, balcon. - pod de aproximativ 70 mp. - 2 locuri de parcare amenajate in curte.

Terenul are o suprafata de 230 mp si este amplasat intr-o zona linistita si cu acces facil la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, centre comerciale si alte facilitati.

Autorizatia de constructie pentru casa respectiva a fost deja obtinuta si toate documentele necesare sunt pregatite si valabile, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara o procedura suplimentara pentru obtinerea autorizatiilor.

Terenul de vanzare este ideal pentru cei care doresc sa construiasca o casa personalizata intr-o zona linistita si convenabila. Acesta reprezinta o oportunitate excelenta pentru a construi casa visurilor tale, cu toate autorizatiile necesare pregatite si gata de a incepe constructia.
Cod oferta / id: P17652

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz

Ati vizualizat anuntul: Teren cu autorizatie de constructie pregatita in Calea Poplacii Sibiu

Florica Snop
Florica Snop
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat