52.000€

Teren extravilan 2100 mp de vanzare in Dejani judetul Brasov

Dejani P19205
2100 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Terenul extravilan de 2100 mp, situat in Dejani, judetul Brasov, reprezinta o oportunitate remarcabila pentru cei interesati sa achizitioneze un teren bine pozitionat, cu facilitati esentiale, in mijlocul frumusetii naturale a regiunii.
Iata o descriere mai detaliata a acestui teren:
Locatie: Terenul este amplasat in pitorescul sat Dejani, in inima judetului Brasov, beneficiind de peisaje montane spectaculoase si de atmosfera linistita a zonei. Cu un acces facil la Brasov si la drumurile principale, aceasta locatie ofera echilibrul perfect intre linistea rurala si facilitatile urbane.

Suprafata: Terenul are o suprafata generoasa de 2100 mp, oferind suficient spatiu pentru diverse proiecte si posibilitati de dezvoltare. Aceasta suprafata este ideala pentru construirea unei case de vacanta, a unei pensiuni sau a unei ferme, precum si pentru amenajarea unor gradini frumoase sau a altor facilitati.

Facilitati: Unul dintre avantajele majore ale acestui teren este faptul ca beneficiaza de acces la apa si electricitate. Acest lucru face procesul de dezvoltare mult mai convenabil si reduce costurile initiale. Avand aceste utilitati la indemana, terenul devine mai atractiv si mai usor de transformat in ceva functional.

Privelisti naturale: Terenul ofera o panorama impresionanta asupra muntilor si a naturii din imprejurimi. Cu apa curgatoare si vegetatie luxurianta in apropiere, acesta poate deveni un sanctuar natural ideal pentru iubitorii de natura si activitatile in aer liber.

Accesibilitate: Terenul este bine conectat la reteaua locala de drumuri, asigurand astfel accesibilitatea la toate facilitatile si punctele de interes din zona.

Oportunitati de dezvoltare: Terenul ofera oportunitati mari de dezvoltare, fie pentru a crea o resedinta personala intr-un cadru natural frumos, fie pentru a dezvolta un proiect comercial sau turistic. Cu facilitati de baza deja existente, acest teren are un potential crescut pentru a deveni un loc de succes.

In concluzie, terenul extravilan de 2100 mp din Dejani, judetul Brasov, cu apa si electricitate, reprezinta o oportunitate unica de a investi intr-un loc bine pozitionat, cu facilitati esentiale si peisaje naturale impresionante. Acesta poate fi locul perfect pentru a dezvolta un proiect personal sau comercial intr-un cadru natural deosebit, combinand farmecul rural cu avantajele utilitatilor moderne.

Cod oferta / id: P19205

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:2100 mp
  • Front stradal:22 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Extravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Apa
Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
0735.988.129

Ati vizualizat anuntul: Teren extravilan 2100 mp de vanzare in Dejani judetul Brasov

Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Dejani