50.000€

Teren intravilan 2000 mp in Statiunea Sambata de Sus judetul Brasov

Sambata de Sus P19318
2000 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Terenul de vânzare se află în frumoasa stațiune climaterică Sâmbăta de Sus, situată în județul Brașov din România. Acest teren are o suprafață generoasă de 2000 metri pătrați și o lățime de 22 de metri. Este important de menționat că terenul dispune de utilități, acestea fiind deja aduse până la marginea terenului, ceea ce facilitează conectarea la rețelele de apă, energie electrică, și/sau canalizare.
Localizat într-o zonă cu potențial turistic și climateric deosebit, terenul oferă multiple oportunități de dezvoltare. Datorită dimensiunilor sale generoase și accesului la utilități, acesta ar putea fi potrivit pentru diverse proiecte rezidențiale sau comerciale. Fiind într-o zonă montană, terenul oferă o priveliște frumoasă și acces facil către activități precum drumeții, sporturi de iarnă sau relaxare în natură.
De asemenea, poziționarea la marginea terenului a utilităților este un mare avantaj, facilitând procesul de construcție și dezvoltare ulterioară a proiectului dorit.
În concluzie, acest teren de 2000 mp în Sâmbăta de Sus, Brașov, reprezintă o oportunitate valoroasă pentru cei interesați de investiții într-o zonă cu potențial turistic și de dezvoltare.

Cod oferta / id: P19318

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:2000 mp
  • Front stradal:22 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Apa
Gaz
Fibra optica
Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
0735.988.129

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 2000 mp in Statiunea Sambata de Sus judetul Brasov

Roberto Racotea
Director agentie Fagaras
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Sambata de Sus