174.800€

Teren intravilan 5800 mp Fagaras Judetul Brasov

Fagaras 156 P19794
5800 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Terenul intravilan cu o suprafata de 5800 de metri patrati reprezinta o oportunitate remarcabila pentru dezvoltarea unei facilitati industriale. Situat intr-o zona care dispune de infrastructura esentiala, precum apa, gaz, curent electric si canalizare, acest teren ofera un mediu propice pentru constructia unei fabrici sau a unui spatiu industrial.
Avand in vedere planurile de viitor, in special finalizarea autostrazii A13 în urmatorii 3 ani, terenul va beneficia de o conexiune rapida si eficienta catre reteaua de transport, facilitand astfel accesul la piete si distribuirea produselor sau serviciilor fabricate in aceasta locatie.
Prin exploatarea acestei oportunitați, potentialii investitori sau dezvoltatori pot sa-si configureze proiectul in concordanta cu normele locale si cerintele de mediu. O fabrica construita pe acest teren ar putea beneficia nu doar de avantajele infrastructurii existente, ci si de o pozitionare strategica in cadrul retelei de transport, contribuind astfel la cresterea eficientei operationale si la maximizarea potentialului de dezvoltare.
Accesul autoutilitarelor de mare tonaj se poate face prin trei intrari.
Această proprietate reprezinta, prin urmare, o investitie promitatoare pentru cei interesati sa dezvolte un spatiu industrial pe termen lung, avand în vedere atat facilitatile prezente cat si perspectivele de crestere datorita viitoarei finalizari a autostrazii A13.

Cod oferta / id: P19794

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:5800 mp
  • Front stradal:20 m
  • Nr. fronturi:3
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
George Oana
Broker Imobiliar
0754.262.497

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 5800 mp Fagaras Judetul Brasov

George Oana
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Fagaras