1.699.900€

Teren intravilan cu puz aprobat in zona Hornbach din Sibiu

Sibiu, Veterani P20380
19100 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Terenul intravilan cu PUZ aprobat, situat in zona de industrii si servicii in apropierea magazinului Hornbach din Sibiu, se intinde pe o suprafata de 19.100 metri patrati. Cu o deschidere la drum de 51 de metri, acest teren este ideal pentru construirea de hale industriale. Situat la doar 200 de metri distanta de accesul catre autostrada, facilitand astfel accesul tirurilor, acest teren prezinta avantaje notabile pentru desfasurarea activitatilor economice.

Ansamblul de constructii conform PUZ-ului aprobat include trei hale industriale/depozitare cu caracteristici distincte:

Hala 1: Cu o suprafata de 2.904 metri patrati (partial P+E), aceasta hala ofera spatiu generos pentru diverse activitati economice.
Hala 2: Cu o suprafata de 1.683 metri patrati (partial P+E), aceasta hala aduce un plus de flexibilitate pentru necesitatile individuale ale companiilor.
Hala 3: Similara ca dimensiune cu Hala 2, aceasta ofera o alta oportunitate pentru extinderea activitatilor economice.
Toate halele respecta un regim de inaltime de 16 metri si sunt echipate cu cate cinci rampe de incarcare-descarcare a marfurilor. Spatiile verzi ocupa o suprafata de 4.845 metri patrati, oferind un mediu inconjurator placut, in timp ce spatiile de circulatie interna si platformele se intind pe 7.545 metri patrati, asigurand un flux eficient al operatiunilor.

Terenul de vanzare are o pozitie avantajoasa, oferind o deschidere generoasa de 51 de metri si o lungime de 374 de metri. Distantele mici si accesibilitatea excelenta la sistemul rutier existent fac din acest teren o alegere ideala pentru activitati economice precum productie, depozitare si servicii logistice.

Cod oferta / id: P20380

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:19100 mp
  • Front stradal:51 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1
Gaz
Razvan Calin
Broker Imobiliar
0752.900.372

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan cu puz aprobat in zona Hornbach din Sibiu

Razvan Calin
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Sibiu Terenuri de vânzare Sibiu zona Veterani