Teren intravilan cu utilitati 2269 mp 2 fronturi zona Gusterita Sibiu

Sibiu, Gusterita

260.900€

ID: P14838 567
  • S. teren:2269.00 mp
  • Front stradal:27.00 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P

Teren intravilan de vanzare cu utilitati, in Sibiu zona Gusterita, cu suprafata de 2269 mp si deschidere la 2 fronturi stradale de 27 m liniari fiecare, cu o lungime de 86 m liniari.
Locatia terenului este una foarte buna deoarece se afla intr-o zona cautata, cu oportunitati de investitie si cu o priveliste deosebita. Terenul este intabulat si are o suprafata mare care poate fi utilizata atat pentru uz rezidential cat si comercial.
Avand in vedere suprafata mare, este pretabil atat pentru parcelare, cat si pentru constructia unui ansamblu rezidential.
Zona este foarte cautata datorita proximitatii fata de centrul istoric (5 minute cu masina), accesul rapid si facil la autostrada, precum si linistea oferita de zona rezidentiala cu priveliste superba asupra orasului. Zona in care se afla terenul este recent modernizata prin asfaltarea strazii, amenajare cu piste de biciclete, iluminat public, utilitati si statii de autobuz. Terenul poate fi parcelabil la cerere.

Cod oferta / id: P14838

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Utilitati in zona

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan cu utilitati 2269 mp 2 fronturi zona Gusterita Sibiu

Vlad Gheorghiu
Vlad Gheorghiu
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat