1.871.790€

Teren intravilan de vanzare zona industriala nord 19100 mp front 50 m

Sibiu, Viile Sibiului P17621
19100 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Teren intravilan studiat de arhitectura si urbanismul Sibiului, de vanzare cu o suprafata de 19.100 mp situat in zona industriala din partea nordica a municipiului Sibiu.
Terenul este delimitat la nord de canalul Cn 2518, la est de canalul Cn 2513, la sud de o parcela libera de constructii si la vest de un teren reglementat prin PUZ cu functiuni economice.
Zona studiata este compusa din patru parcele, incluzand parcela propriu zisa, delimitata de canalele Cn 2518 și Cn 2513 si de o suprafata reglementata prin PUZ partial edificata.

Terenul nu prezinta riscuri din punct de vedere al efectelor naturale de eroziune sau miscari de pamant. De asemenea, nu exista semne de retele hidrografice subterane care sa afecteze posibilitatea edificarii constructiilor propuse. Gradul de ocupare al zonei cu fond construit este de 0%, iar asigurarea cu servicii a zonei se poate face prin existenta serviciilor deja existente in zona, precum sistemul rutier DN 14 Sibiu – Medias si Autostrada A1.

Necesarul de spatii verzi va fi asigurat in cadrul amplasamentului prin varianta de mobilare propusa, astfel incat sa se asigure procentul minim prevazut de 25%. Terenul nu detine retele de alimentare cu apa si canalizare sau cu gaze naturale, dar este traversat de o conducta subterana proprietatea Transgaz. Pentru asigurarea necesarului de energie electrica, se va face extindere printr-un post trafo, in varianta subterana, in conformitate cu prevederile HG 525/1996.
Cod oferta / id: P17621

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:19100 mp
  • Front stradal:51 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Apa
Canalizare
Curent trifazic
Fibra optica
Catalin Costea
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan de vanzare zona industriala nord 19100 mp front 50 m

Catalin Costea
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Sibiu Terenuri de vânzare Sibiu zona Viile Sibiului