Teren intravilan in apropierea raului Avrig 2800 mp Valea Avrigului

Avrig

106.300€

ID: P17807 429
  • S. teren:2800.00 mp
  • Front stradal:26.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1

Teren intravilan de vanzare situat in localitatea Avrig din Sibiu, zona Valea Avrigului, cu o suprafata de 2800 de metri patrati si o deschidere stradala de 26 de metri.
Este situat in imediata apropiere a drumului principal, care este asfaltat, ceea ce asigura accesul facil la proprietate. In plus, terenul beneficiaza de o pozitie avantajoasa in ceea ce priveste amplasarea fata de raul Avrig, oferind o priveliste frumoasa.

Aflandu-se in apropierea raului Avrig, la doar 50 de metri, terenul poate oferi beneficiile si frumusetea peisajului natural si se preteaza pentru diverse activitati recreative. De asemenea, proprietatea beneficiaza de o deschidere stradala de 22 metri, asigurand acces facil si oportunitati multiple de dezvoltare.

Terenul are o parte impadurita, ceea ce il face atractiv daca doriti sa va construiti o casa intr-o zona cu o atmosfera naturala, linistita si aer curat. Acest aspect face ca terenul sa fie potrivit pentru cei care isi doresc un stil de viata mai apropiat de natura.


Cod oferta / id: P17807

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Utilitati in zona

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan in apropierea raului Avrig 2800 mp Valea Avrigului

Catalin Costea
Catalin Costea
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat