Exclusivitate 1.000€

Teren pretabil pentru parcare auto in U.P.R.U.C Fagaras

Fagaras P20042
1000 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Acest teren, cu o suprafata generoasa de 1000 mp, este ideal amplasat pentru a fi transformat intr-o parcare auto moderna si functionala in cadrul U.P.R.U.C. Fagaras. Dotarile si facilitatile disponibile il fac extrem de atractiv si potential profitabil pentru dezvoltare.
Terenul este situat intr-o locatie strategica in cadrul U.P.R.U.C. Fagaras, beneficiind de acces facil la drumuri principale si artere importante, ceea ce il face convenabil pentru clienti si vizitatori.

Cu o suprafata de 1000 de metri patrati, terenul ofera suficient spatiu pentru o parcare auto de dimensiuni considerabile, cu capacitate de a gazdui un numar mare de vehicule.

Terenul este conectat la toate utilitatile necesare pentru functionarea unei parcari auto moderne. Acesta beneficiaza de alimentare cu gaz, canalizare, apa curenta, energie electrica si acces la fibra optica pentru facilitarea comunicatiilor si a sistemelor de securitate.

Infrastructura existenta este un avantaj major, deoarece nu va fi necesara realizarea unor investitii semnificative in acest sens. Acest lucru permite dezvoltarea rapida si eficienta a proiectului.

Avand in vedere locatia sa favorabila si dotarile disponibile, terenul are un potential considerabil de a atrage clienti si de a genera venituri constante din taxele de parcare.

Fiind un teren gol, acesta ofera oportunitati de adaptare si personalizare in functie de cerintele specifice ale proiectului de parcare auto sau ale eventualilor chiriasi.

In concluzie, acest teren este o investitie atragatoare pentru dezvoltarea unei parcari auto în cadrul U.P.R.U.C. Fagaras. Dotarile sale excelente si pozitionarea sa avantajoasa il fac sa fie o optiune ideala pentru cei interesati sa investeasca intr-un proiect de acest gen in aceasta zona.

Cod oferta / id: P20042

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:1000 mp
  • Front stradal:40 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Fibra optica
George Oana
Broker Imobiliar
0754.262.497

Ati vizualizat anuntul: Teren pretabil pentru parcare auto in U.P.R.U.C Fagaras

George Oana
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de închiriat Fagaras