Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
1.299.500€

Vila in stil mediteranean cu 8 camere si 3800 mp teren in Sibiu

Sibiu, Piata Cluj P8608
8 cam 800 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Unele case spun o poveste. De altele efectiv te indragostesti. Stilul de viata mediteranean implica locuinta, ambientul, vestimentatia, mancarea.
Vila in stil mediteraneana te face sa visezi la vacanta, la serile linistite savurand un pahar de vin in timp ce privesti apusul soarelui din propriul living. Acest stil, indiferent ca are influente grecesti, spaniole sau italiene, da oricarei locuinte un aer irezistibil de vacanta. Stilul arhitectural mediteranean este unul dintre cele mai intraznete si colorate stiluri arhitecturale fiind un amestec intre exotic, elegant si romantic. Imagineaza-ti cum ar fi ca in fiecare seara cand ajungi acasa sa regasesti farmecul vacantelor........
Proprietatea pe care v-o propunem spre vanzare este o superba casa in stil mediteranean compusa din 2 corpuri de cladire, imobilul principal format din 5 camere si un corp auxiliar cu 2 camere, garaj pentru 2 masini, bucatarie, grup sanitar si un teren de 3800 mp cu deschidere de 30 metri la doua strazi in zona Piata Cluj din Sibiu.
Imobilul construit in 2017 este inedit din punct de vedere arhitectural si exceleaza in dotari si finisaje de lux, atentia acordata detaliilor, rafinamentul si confortul astfel create fiind de invidiat.
Corpul 1 reprezinta casa centrala si este structurat astfel:
Parterul cu living si loc de servit masa, bucataria generoasa cu camara, camera ( birou sau dormitor ), baie cu geam de aerisire si cabina de dus.
Etajul 1 dispune de dormitoare mobilate impecabil cu bai proprii dressinguri si balcoane; una dintre camere este folosita momentan pe post de dressing dar spatiul mare poate fi utilizat si ca dormitor. In toate aceste camere diferite ca stil si finisaje se poate intra separat dintr-un spatiu deschis. De la balconul casei se poate admira intregul parter. Accesul intre niveluri este asigurat de o superba scara interioara inspirata din una dintre casele celebrei Celine Dion.
Dotarile casei centrale sunt impresionante si constau in: incalzire in pardoseala cu senzori, usi din lemn masiv, parchet din stejar in dormitoare si granit in living si zona de relaxare, sticla sablata la usi, balustrada din fier forjat, semineu cu tubulatura pentru incalzirea dormitoarelor, geamuri de tip tripan ( 7 camere si 3 foi de sticla ) si ceramica import Italia.
Corpul 2 este conceput ca un spatiu destinat petrecerilor si primirii musafirilor pretentiosi, confortul creat aici fiind unul deosebit. Acesta este format din sala de petreceri ( 70 mp utili ) care are iesire spre terasele exterioare, bucatarie mobilata si utilata, 2 bai, 2 garaje mari si pivnita.
Imbunatatirile acestei parti ale casei au fost adaptate profilului util, ele constand in: semineu aspectuos datorita stilului unic si a vopselei termice speciale, granit ( in sala de petreceri bucatarie si cele 2 bai ) geamuri de tip tripan cu 7 camere si 3 foi de sticla, usile celor 2 garaje sunt actionate electric. Una dintre cele 2 terase dispune de o zona de barbeque, iar dimensiunea mare a zonei de relaxare fiind completata de o priveliste minunata catre munti.
Casa dispune de drenaj de jur imprejurul constructiei si hidroizolatie, instalatie termica cu repartitoare pe fiecare calorifer in parte, instalatie electrica cu cabluri de cupru de 25 pentru consumatorii de putere, curent trifazic si 2 centrale termice. Acoperisul este tip sarpanta in 12 ape cu tigla romana antica.
Amplasamentul casei imbina utilul cu placutul fiind retrasa de la strada, iar gradina cu flori si locurile de parcare din fata evidentiaza frumusetea casei si in acelasi timp separa partea din spate care ofera intimitate totala ( ideala pentru petreceri private ).
Terenul are o deschidere impresionanta la doua strazi, accesul auto facandu-se pe o alee foarte frumoasa spre garajul dublu si spre parcarea privata. Daca credeti ca suprafata terenului este prea mare, proprietarul poate pastra o parte din teren ( 1000 mp ), costul acestuia urmand sa fie scazut din pretul afisat.
Aceasta casa este destinata unui cumparator pretentios care deosebeste o casa construita pentru locuit de una costruita pentru vanzare si observa calitatea constructiei si a materialelor folosite. Daca cititi aceste randuri sunteti un cumparator pregatit sa faca pasul spre achizitia casei mult dorita si potrivita familiei dumneavoastra.
Te astept la vizionare.....
Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:8
  • Suprafata. utila:800 mp
  • S. construita:1200 mp
  • S. teren:3800 mp
  • Nr. bai:6
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:4
  • Nr. parcari:15
  • Nr. garaje:1
  • Front stradal:30 m
  • Nr. fronturi:2
  • An constructie:2017
  • Structura rezistenta:Beton
  • Regim inaltime:P+1
  • Orientare:Sud-Vest
  • Risc seismic:Clasa I
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Put
Curent trifazic
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Calorifere
Semineu
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Tapet
Marmura
Parchet
Gresie
Marmura
Finisat
PVC
PVC
Celulare
Pivnita
Spatiu depozitare
Dressing
WC Serviciu
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Curte
Gradina
Mai multe specificații
TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Vila in stil mediteranean cu 8 camere si 3800 mp teren in Sibiu

TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
Trimite acum link-ul unui prieten pe
Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sibiu Case de vânzare Sibiu zona Piata Cluj