Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
1.200€ + TVA

Casa 4 camere de inchiriat Sibiu Calea Poplacii priveliste panoramica

Sibiu, Calea Poplacii P12653
4 cam 145 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Taboo imobiliare va propune spre inchiriere o casa cu 4 camere si o suprafata utila de 145 mp, acoperita cu terasa cu o priveliste panoramica de invidiat, in Sibiu zona Calea Poplacii.
Deosebita cladire este la prima inchiriere putand fi utilizata atat ca locuinta cat si ca spatiu de birouri, nefiind inca mobilata.
Casa cu o suprafata construita de 267 mp, este structurata pe 3 nivele si compartimentata dupa cum urmeaza: la demisol sunt doua dormitoare de 14 mp, camera tehnica, un hol de 7 mp, o gradina interioara frumos amenajata, casa scarii, o baie si un balcon cu acces in curte, parterul este compartimentat in bucatarie cu suprafata de 14 mp, living spatios de 34 mp cu acces pe balconul cu balustrada din sticla, o baie si un hol prin care se face accesul principal in cladire, iar suprafata etajului este impartita in: birou de 14 mp, o baie, si un hol din care se face accesul pe o terasa de 32 mp cu o priveliste deosebita peste oras.
Casa este clasificata energetic in grupa A, incalzirea facandu-se cu centrala termica individuala cu instalatie prin pardoseala, fiecare camera avand montat separat termostat de ambientare, ceea ce ofera un confort suplimentar.
Acoperisul casei este partial din sticla termopan, iar geamurile sunt de dimensiuni foarte mari, din termopan cu sticla-oglinda pe rame de aluminiu si PVC, permitand un acces ridicat al luminii naturale in interiorul cladirii, pe tot parcursul zilei.
Accesul de la un nivel la altul al casei se poate face atat prin curte cat si pe scara metalica interioara, montata in zona gradinii interioare.
La cererea dumneavoastra, in scop rezidential, se poate mobila si utila de catre proprietar in termen de 30 de zile de la semnarea contractului. Pentru a va oferi mai multe informatii sau pentru a organiza o vizionare, nu ezitati sa ma contactati. Pentru inchirierea acestei case se percepe o garantie egala cu contravaloarea a doua chirii.
Cod oferta / id: P12653

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafata. utila:145 mp
  • S. construita:267 mp
  • S. teren:291 mp
  • Nr. bai:3
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:1
  • Front stradal:12 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:2020
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:D+P+1
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Aluminiu
PVC
Lemn
Sticla
WC Serviciu
Nemobilata
Neutilata
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Curte
Mai multe specificații
Catalin Dudas
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa 4 camere de inchiriat Sibiu Calea Poplacii priveliste panoramica

Catalin Dudas
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de închiriat Sibiu Case de închiriat Sibiu zona Calea Poplacii