Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
156.700€

Penthouse 4 camere 184 mp terasa parcare de vanzare Sibiu Kogalniceanu

Sibiu, Piata Cluj P12337
4 cam Etaj 4/3 102 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Penthouse de vanzare cu o suprafata de 184 mp construiti, situat in zona Piata Cluj a orasului Sibiu. O zona extrem de cautata datorita pozitionarii sale in oras, fapt care se poate ajunge in cateva minute spre zone comerciale, puncte turistice si alte zone de interes ( Kaufland, Penny Market, Lidl, centrul Sibiului, autogari, autostrada, zone verzi, banci, transport in comun, Piata Cibin ).
La toate acestea mai putem adauga panorama vazuta de pe terasa penthouse-ului spre muntii Fagarasului in departare. Datorita unei compartimentari bine gandite se afla un imobil spatios si luminos pe o suprafata utila de 102 mp desfasurati astfel: la intrarea in apartament este 1 hol cu suprafata de 3,02 mp, living cu bucatarie open space cu o suprafata de 42,52 mp si acces spre toate celelalte incaperi; 3 dormitoare cu suprafete intre 13,49 mp si 16,32 mp, 2 bai cu suprafata de 7,37 mp respectiv 3,49 mp, ambele cu geam de aerisire, si 2 terase cu suprafata de 32 mp fiecare, cu acces din toate camerele.
Finisajele folosite pentru construire si amenajare sunt de calitate premium, iar apartamentul se va preda utilat si mobilat, ba chiar a fost deja comandat mobilierul de bucatarie si cel al holului de intrare.
Imobilul este dotat cu incalzire in pardoseala, centrala proprie, termostate in fiecare camera, parchet, gresie, faianta, mobilier bucatarie la comanda, tv in fiecare camera plus birouri in fiecare dormitor, baile dotate si utilate una cu cabina de dus , este cea de servici, iar cealalta cu cada.
Datorita incalzirii in pardoseala putem castiga spatiu frumos care ajuta cu siguranta la crearea design-ului. Baia cea mare de 7,37 mp a fost gandita pentru facilitati si decoruri indraznete.
Imobilul are un regim de inaltime de P+3E+ER, constructorul a decis punerea in functiune si a unui lift, tocmai pentru a facilita accesul spre imobil, fara a te gandi la oboseala adusa urcarii scarilor. Gasim in cartier un minimarket si chiar un loc de joaca pentru cei mici.
Penthouse-ul vine si cu 2 locuri de parcare proprii si se vinde cum se vede in poze. Se accepta si plata prin credit ipotecar sau prima casa.
Cod oferta / id: P12337

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafata utila:102 mp
  • Etaj:Etaj 4
  • Compartimentare:Decomandat
  • Tip imobil:Bloc
  • Regim inaltime:P+3
  • Nr. bai:2
  • S. construita:184 mp
  • Confort:1
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. parcari:2
  • An constructie:2018
  • Structura:Caramida
  • Orientare:Est
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Bloc izolat termic
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Metal
Lemn
Terasa
Wc serviciu
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Interfon
Lift
Mai multe specificații
TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Penthouse 4 camere 184 mp terasa parcare de vanzare Sibiu Kogalniceanu

TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de vânzare Sibiu Apartamente de vânzare Sibiu zona Piata Cluj Apartamente 4 camere de vânzare Sibiu Apartamente 4 camere de vânzare Sibiu zona Piata Cluj