Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
348.990€

De vanzare 2 case individuale in zona Lazaret Sibiu

Sibiu, Lazaret P7839
10 cam 265 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Se vinde proprietate compusa din 2 imobile individuale si 350 mp teren cu 21 m deschidere la strada in Sibiu zona Garii, situata intr-o zona rezidentiala linistita exclusiv de case la 5 minute de centrul orasului aproape de Promenada Mall.
Proprietatea este perfecta pentru o familie care doreste o locuinta spatioasa intr-o zona centrala pentru 2 familii care doresc sa locuiasca impreuna sau ca investitie pentru inchirierii in regim hotelier.
Primul imobil este pozitionat la strada construit pe 2 nivele din caramida acoperis din tigla, peretii izolati in exterior cu polistiren de 10 cm si suplimentar la parter si in interior cu vata minerala ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, incalzire cu 2 centrale termice pe gaz, cate una pentru fiecare nivel, incalzire in pardoseala si calorifere din otel si instalatie de aer conditionat.
Acest imobil are o suprafata utila de 165 mp desfasurata pe doua nivele si a fost proiectat ca 2 apartamente compartimentat astfel:
- la parter sunt 2 dormitoare decomandate unul avand si dressing bucataria cu living - dining cu iesire directa in curte hol si baie cu dus si geam de aerisire;
- la etaj sunt 2 dormitoare decomandate unul cu dressing, un living spatios, bucataria cu dining, hol si o baie cu cada si geam de aerisire;
- o eleganta scara din lemn de stejar face legatura intre etaje.
Imobilul dispune de pod si o pivnita uscata cu suprafata de 12 mp.
Al doilea imobil a fost construit in curte si a fost proiectat ca spatiu pentru evenimente in familie si gazduire oaspeti structurat ca parter si mansarda cu o suprafata utila de 90 mp, construit din caramida termoizolat in exterior, ferestre tip termopan cu tamplarie din PVC de culoarea lemnului, incalzire cu centrala termica pe gaz, incalzire in pardoseala, calorifere din otel si aer conditionat.
Parterul este open-space, amenajat ca zona de relaxare, dining si bucatarie, iar etajul este compartimentat in 2 dormitoare decomandate si baie cu cada jacuzzi.
Proprietatea dispune de o curte libera de 185 mp supravegheata video, accesul auto se face prin deschiderea portii cu telecomanda, curtea este amenajata cu dale, gazon, gratar zidit si magazii anexe.
Cod oferta / id: P7839

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:10
  • Suprafata. utila:265 mp
  • S. construita:330 mp
  • S. teren:350 mp
  • Nr. bai:4
  • Nr. bucatarii:3
  • Front stradal:21 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:1999
  • An renovare:2019
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:P+M
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Calorifere
Aer conditionat
Exterior
Interior
Vopsea lavabila
Faianta
Tapet
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
PVC
Celulare
Lemn
PVC
Pivnita
Spatiu depozitare
Dressing
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Curte
Gradina
Mai multe specificații
Catalin Costea
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: De vanzare 2 case individuale in zona Lazaret Sibiu

Catalin Costea
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sibiu Case de vânzare Sibiu zona Lazaret