Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
219.000€

Casa individuala 5 camere si 198 mp teren zona Trei Stejari in Sibiu

Sibiu, Trei Stejari P12742
5 cam 166 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Casa solida cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, constructie edificata in anul 2006, cu o suprafata utila de 166,79 mp, situata intr-una dintre cele mai cautate zone pe piata imobiliara, la o distanta de maxim 5 minute de mers cu masina fata de centrul orasului si celelalte puncte de interes cum ar fi: Centrul Comercial Shopping City, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, hoteluri, restaurante, locuri de joaca sau spatii comerciale.
Aceasta proprietate are regimul de inaltime P+M ( parter si mansarda ) si este dispusa dupa cum urmeaza: la parter un hol, un living open-space cu o bucatarie care beneficiaza de o lumina naturala foarte bogata, o baie echipata cu cabina de dus si bideu, un loc de luat masa transformat in loc de joaca, care ofera acces la un dormitor si 2 spatii pentru depozitare si dressing.
Accesul la mansarda se realizeaza prin intermediul unei scari interioare din lemn, care se continua cu un culoar care decomandeaza 3 dormitoare spatioase, fiecare cu acces direct la balcon si o baie echipata cu cada si geam de aerisire. Culoarul ofera acces si la podul imobilului, unde se poate amenaja un spatiu pentru depozitare, prin intermediul unei scari din lemn.
Curtea libera a casei in suprafata de 97 mp este pavata cu piscoturi si imprejmuita in totalitate. In spatele acesteia se afla o magazie in suprafata de 10 mp, care se poate folosi ca spatiu pentru depozitare, un grill construit din beton si caramida si o chiuveta.
Acest imobil a fost construit in anul 2006 si prezinta urmatoarele imbunatatiri si dotari: sistem de izolatie la exterior, geamuri termopan, usa de termopan la intrare, scara interioara din lemn, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat si pereti gletuiti si zugraviti cu vopsea lavabila, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, acoperis pe structura din lemn cu tigla si sistem de scurgere prin jgheaburi metalice, contorizari individuale la utilitati: apa, canalizare, curent si gaz.
Proprietatea se vinde nemobilata si neutilata, disponibila in decurs de 2 - 3 luni de la tranzactionare!
Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafata. utila:166 mp
  • S. construita:197 mp
  • S. teren:198 mp
  • Nr. bai:2
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:1
  • Front stradal:2 m
  • Nr. fronturi:1
  • An constructie:2006
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:P+M
  • Orientare:Vest
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Centrala proprie
Calorifere
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Mocheta
Finisat
PVC
PVC
Lemn
Spatiu depozitare
Nemobilata
Neutilata
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Curte
Mai multe specificații
Anca Sacara
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa individuala 5 camere si 198 mp teren zona Trei Stejari in Sibiu

Anca Sacara
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sibiu Case de vânzare Sibiu zona Trei Stejari