Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
Comision 0% 750.000€

Casa individuala teren 2000 mp piscina teren de tenis de vanzare Sibiu

Sibiu, Turnisor P12885
8 cam 500 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Fara COMISION!
Taboo Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala cu un proiect creat care se distinge printr-o interpretare proprie, o compozitie inovativa de idei si stiluri, proiectat meticulos pentru a maximiza privelistile si spatiul interior, luminos si aerisit, cu ferestre largi privite ca portative de lumina, din podea pana in tavan si acces la terase.

Un design interior ce creeaza o identitate unica si puternica, legand modelul de arhitectura exterior cu cel din interior, unde in timp elementele de calitate se combina cu detaliile personalizate pentru a crea o casa eleganta si rafinata.

Imobilul se intinde pe o suprafata de 2000 mp, cu 2 fronturi stradale, unde deschiderea este de 50 m liniari la o strada pavata si iluminata. Zona in care se afla pozitionata casa este una retrasa, linistita si ferita de agitatia urbana, zona de case in plina dezvoltare imobiliara, in cartierul Turnisor a orasului Sibiu.

Pe suprafata celor 2000 mp a terenului se afla constructia casei pe o suprafata de 600 mp, un teren de tenis cu suprafata de 400 mp, cu nocturna, un garaj pentru 3 autoturisme, o filigorie acoperita si o anexa denumita bucatarie de vara cu spatiu de lucru si acces la pivnita.
Suprafata casei utila este desfasurata pe 500 mp, intr-un imobil cu regimul de inaltime P+1Etaj, izolata termic si cu acoperis.

La parterul imobilului compartimentarea este astfel: hol de acces cu suprafata de 9 mp; dressing de 1,5 mp; baie de servici de 4,1 mp; dormitor pentru oaspeti de 12 mp; living ( acces la terasa de 30 mp ) de 28,4 mp cu zona de dining de 17,8 mp; bucatarie de 15,4 mp; grup sanitar de 6,3 mp; dormitor de 25,6 mp cu acces la terasa de 30 mp; un al doilea hol de legatura de 4 mp; camera pentru sauna; piscina interioara incalzita cu o suprafata de 30 mp si cu accese separate unde unul face legatura la etaj din lateralul casei, iar cel principal pozitionat in living.

Etajul este compartimentat astfel: zona de relaxare de 42,5 mp cu acces la o terasa de 21,7 mp; camera tehnica de 16,2 mp; uscatorie; baie de 10 mp; dormitor de 25,5 mp; hol de legatura, toate acestea pozitionate in partea stanga, living de 23,2 mp cu vedere asupra living-ului de jos; iar in dreapta imobilului sunt 2 dormitoare de 19,1 mp, respectiv 15,8 mp ambele cu acces separat la cea de a treia terasa de 42 mp.

Casa a fost construita in anul 2019, folosindu-se doar materiale de inalta calitate. Predarea acesteia se va face imediat, la cheie, partial mobilata si finisata unde vom gasi: curent trifazic, sistem de irigatie, centrala proprie, convectoare, aparat de dezumificare, incalzire in pardoseala, aer conditionat, aeroterme, vopsea lavabila, vopsea venetiana, picturi, faianta, mozaic, gresie, parchet, tamplarie PVC, jaluzele orizontale electrice, rulouri aluminiu, usa de metal la intrare securizata cu cod de acces si amprenta digitala, usi de interior din sticla, lemn si metal, mobilier de bucatarie la comanda cu electrocasnice incorporate, obiecte sanitare, cada cu vibromasaj, cabina dus, wc, bideu, lavoar, sistem de iluminat led, aplice, spoturi, candelabre, contoare utilitati, gazon natural, arbori decorativi, acces auto automatizat, sistem de alarma, supraveghere video.

Imobilul dispune de 1000 mp teren liber si se va preda exact cum arata in poze.
Cod oferta / id: P12885

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:8
  • Suprafata. utila:500 mp
  • S. construita:600 mp
  • S. teren:2000 mp
  • Nr. bai:3
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:1
  • Nr. parcari:3
  • Nr. garaje:3
  • Front stradal:50 m
  • Nr. fronturi:2
  • An constructie:2019
  • Structura rezistenta:Caramida
  • Regim inaltime:P+1
  • Orientare:Est
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Curent trifazic
CATV
Fibra optica
Sistem irigatie
Centrala proprie
Convectoare
Incalzire pardoseala
Aer conditionat
Aeroterme
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Marmura
Parchet
Gresie
Marmura
PVC
Lemn
Verticale
Aluminiu
Metal
Lemn
Sticla
Pivnita
Crama
Spatiu depozitare
Dressing
WC Serviciu
Anexe
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Partial
Interfon
Curte
Gradina
Piscina interioara
Uscatorie
Mai multe specificații
Catalin Costea
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa individuala teren 2000 mp piscina teren de tenis de vanzare Sibiu

Catalin Costea
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Sibiu Case de vânzare Sibiu zona Turnisor