Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
799.990€

Pensiune de vanzare 19 camere terasa salon 120 persoane parcare Sibiu

Sibiu, Turnisor P13185
24 cam 806 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo va ofera spre vanzare afacere functionala la cheie.

Este vorba despre un imobil de tip pensiune construita in anul 2006, formata din 24 de incaperi total decomandate, utilate, mobilate, desfasurate pe o suprafata utila de 806 mp.

Zona Turnisor in care este amplasat imobilul ( la 5 minute distanta de Aeroportul orasului Sibiu si nu mai mult de 10 minute de centrul acestuia ), strategic pozitionata, pensiunea da o siguranta pe termen lung in ceea ce priveste profitul obtinut, clientela formata apreciind drept excelent raportul pret-calitate al serviciilor si conditiilor.

Renovat si intretinut pe tot parcursul desfasurarii activitatii, solidul imobil construit este conceput pe un regim de inaltime de S+P+1E+M, toate dotate cu sistem de aer conditionat. Suprafata utila de 806 mp este foarte inteligent distribuita si adaptata pentru a fi profitabila, in acelasi timp multumirea clientilor fiind o prioritate.

La parter dispunem de receptie si 2 holuri care ne conduc spre casa scarii, 2 zone de bucatarie, 1 camera tehnica, un apartament cu 2 camere si 1 baie, grupuri sanitare, salon de servire a mesei si salonul de tip restaurant cu o capacitate de cel putin 120 persoane.

La nivelul urmator dispunem de asemenea de holuri, casa scarii care ofera legatura intre celelalte nivele, 11 camere cu baie proprie, 1 terasa de 10 mp comuna, iar 5 din camere beneficieaza si de balcon cu o deosebita panorama spre muntii Fagarasi.

La etajul urmator, etaj de tip mansarda long, sunt 6 camere pe 2 nivele cu scara interioara. Toate camerele dispun de o suprafata generoasa ( intre 18 si 45 mp ), camere luminoase si mobilate cu mult bun gust. Holurile de asemenea si acestea dispun de o amenajare unica datorita picturilor pictate manual si expuse pe peretii acestuia.

Fiecare camera dispune de o baie proprie, unele cu geam de aerisire, altele cu sistem de ventilatie, mobilierul fiind specific, gresia si faianta de calitate, elemente care sporesc confortul.

Salonul cel mare ne ofera accesul catre terasa si gradina din spatele acestui imobil, o zona cu adevarat relaxanta si cu un potential de extindere la maxim ( fie o gradina cu flori si locuri de servit masa, fie o piscina datorita soarelui care bate pe tot parcursul zilei ).

Imobilul dispune in curtea interioara amenajata, iluminata si pavata, de 10-12 locuri de parcare, mai dispune de o pivnita de aproximativ 60 mp, imobil autorizat ISU si cu toate actele la zi.

Faptul ca aceasta locatie este foarte apreciata de clientii constanti pentru serviciile si conditiile luxuriante, sunt dovedite de nota foarte mare obtinuta pe Booking.
Cod oferta / id: P13185

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

Apa
Canalizare
Gaz
Curent trifazic
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Mocheta
Finisat
PVC
Lampi
Spoturi
Aplice
Exterior cladire
Lumina naturala
Apometre
Contor gaz
Acoperis
Curte
Gradina
Uscatorie
Mai multe specificații
Catalin Costea
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Pensiune de vanzare 19 camere terasa salon 120 persoane parcare Sibiu

Catalin Costea
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Hoteluri de vânzare Sibiu Hoteluri de vânzare Sibiu zona Turnisor