Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
145.000€

Oportunitate Investitie! Teren de vanzare D+P+7E 675 mp Dedeman Sibiu

Sibiu, Selimbar P12895
675 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Aflat la sudul municipiului Sibiu, zona studiata precum si zonele adiacente cunosc o dezvoltare foarte puternica. Necesitatea de locuinte, piata imobiliara aflata intr-o dezvoltare continua, dar si nevoia de servicii ce insotesc spatiile de locuit nou propuse fac ca investitiile sa fie oportune cu scopul dezvoltarii coerente si liniare a intregii zone.
Va propunem spre vanzare un teren de constructii, amplasat in zona administrativa a comunei Selimbar, zona rezidentiala noua din nord-vestul localitatii, in spatele magazinului Dedeman.
Aflat in zona localitatii Selimbar, dar si in apropierea municipiului Sibiu si a orasului Cisnadie, zona prezinta un potential ridicat pentru amplasarea de locuinte cu nivel de inaltime S+D+P+6E+ER/ D+P+6E+ER/ D+P+7E si dotari care sa satisfaca atat necesitatile cartierului cat si ale orasului.
Zona este delimitata la vest de un fond neconstruit, la nord de prelungirea D-na Stanca, la sud de prelungirea str Regele Ferdinand, iar la est de un fond neconstruit si imobilul cu destinatia de drum privat.
Terenul este clasificat in intravilan, cu o suprafata de 675 mp si cota parte de drum, in imediata apropiere a punctelor de interes public si a zonelor comerciale a orasului Sibiu.
Puzul terenului este aprobat, de unde POT-ul este de 35% si CUT-ul de 2,4 cu suprafata maxima de construire este de 1620 mp. Utilitatile sunt in apropierea zonei, cu posibilitate de intelegere intre proprietari in vederea constructiilor de locuinte tip apartamente, pentru diminuarea bugetului alocat utilitatilor.
Cod oferta / id: P12895

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:675 mp
  • Front stradal:25 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:D+P+7
CATV
Fibra optica
Utilitati in zona
TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Oportunitate Investitie! Teren de vanzare D+P+7E 675 mp Dedeman Sibiu

TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Sibiu Terenuri de vânzare Sibiu zona Selimbar