Avantajele colaborarii cu TABOO Imobiliare

Punctele noastre forte devin avantajele dumneavoastră!

 

Profesionalism. Taboo Imobiliare este singura agenție din Sibiu premiată la Gala Profesioniștilor în Imobiliare în anul 2018. Munca depusă, inovația în piața imobiliară, dezvoltarea continuă a serviciilor oferite și interesul crescut în soluționarea cerințelor clienților noștri reprezintă factori definitorii pentru compania noastră, plasându-ne în top-ul agențiilor imobiliare din întreaga țară. „Premiul pentru eficiență în online”, dobândit în cadrul celui mai mare eveniment imobiliar din țară, se datorează informațiilor actualizate permanent, tehnologiei avansate pe care o folosim și, mai ales, profesionalismului agenților noștri, al căror scop este să îndeplinească chiar și cele mai pretențioase cerințe ale clienților noștri.


Promptitudine. Deținem cea mai mare rețea de agenți imobiliari din piața sibiană, cărora le oferim training profesional permanent și sesiuni constante de dezvoltare personală. Agenții noștri sunt pregătiți să vă ofere informații actualizate și să vă propună, cu profesionalism și promptitudine, soluții rapide și eficiente pentru solicitările dumneavoastră.


Nivel înalt de siguranță. O tranzacție imobiliară implică încredere deplină în prestatorul de servicii imobiliare. Agenții noștri sunt pregătiți să construiască, prin profesionalism și seriozitate, această relație de încredere. Totodată, colaborările noastre cu notari, avocați, juriști, topometriști, auditori energetici, arhitecți și instituții financiare, vă vor da siguranța că toate acțiunile necesare în tranzacțiile dumneavoastră se vor realiza în mod corect și legal.


Servicii personalizate. Fiecare client dispune de atenția noastră deplină în identificarea și soluționarea cerinței sale. Amabilitatea și eficiența cu care tratăm solicitările clienților noștri ne plasează în topul agențiilor imobiliare din țară. Vom ține cont de fiecare detaliu și vă vom prezenta doar acele oferte potrivite nevoilor dumneavoastră.


Rapiditate. Experiența acumulată și tenacitatea cu care am reușit să construim brand-ul TABOO garantează clienților noștri rapiditate și eficiență în tranzacții, în verificarea actelor de proprietate și în soluționarea eventualelor neclarități.


Tehnologie avansată. Deținem o bază de date complexă și actualizată în timp real, care ne permite să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai noi și actuale oferte. Avem la îndemână toate instrumentele necesare perfectării în deplină siguranță a transferului de proprietate. Comunicăm rapid și ușor și suntem capabili să îndeplinim cu eficiență chiar și operațiunile cele mai complexe.


Promovare gratuită. Ne ocupăm de promovare printr-o strategie de marketing activă, implementată prin diferite canale de comunicare. Ofertele dumneavoastră vor fi promovate și actualizate în mediul online, atât pe site-ul propriu, care primește săptămânal peste 3000 de vizitatori unici, cât și pe cele mai vizitate site-uri de specialitate din domeniul imobiliar. De asemenea, pagina noastră oficială de Facebook este urmărită de peste 74.000 de utilizatori, care vizualizează zilnic ofertele apărute și sunt la curent cu toate noutățile. În același timp, pentru că mizăm pe excelență atât în promovarea online, cât și în presa scrisă, anunțurile noastre sunt promovate în publicații de specialitate naționale și internaționale, precum „De toate pentru toți”, „Sibiu 100%”, „Tribuna”. Promovarea outdoor și indoor, reprezintă, iarăși, un avantaj și se realizeazaă prin afișarea ofertelor pe bannere publicitare cu grad mare de vizibilitate și flyere distribuite periodic în cutiile poștale.

Toate aceste canale de promovare înlesnesc tranzacționarea rapidă și eficientă a proprietăților dumneavoastră într-un timp scurt.