ONE Residence

Sibiu, zona Doamna Stanca
An predare
2024
Camere
3
Interval suprafate
61-70
Interval preturi
55000-60000
Bine ați venit la ONE Residence, un complex rezidențial proaspăt construit pe strada Doamna Stanca. La proiectarea ansamblului, dorinta a fost de a crea un spațiu verde generos, astfel încât să vă puteți bucura de natură chiar în mijlocul orașului. Cu 8 blocuri și un total de 236 de apartamente de 2 și 3 camere, avem locuințe pentru toate gusturile și nevoile. Suprafețele variind între 55 și 78 de metri pătrați, fiecare apartament este gândit pentru a maximiza confortul și funcționalitatea, oferindu-vă 8 modele distincte de ales. Plus, datorită poziționării strategice a blocurilor, veți avea parte de soare și priveliști minunate către Munții Făgăraș și orașul Sibiu.
Complexul se întinde pe o suprafață de 17.000 de metri pătrați, dintre care 3.400 de metri pătrați sunt spații verzi, 340 de metri pătrați sunt dedicate locului de joacă pentru copii, și 3.521 de metri pătrați sunt rezervați pentru 281 de locuri de parcare. Mai mult, există suficiente spații pentru circulații pietonale și auto, asigurând accesibilitate și confort pentru toți locuitorii.
La ONE Residence, peisagistica este gestionată de o echipă specializată pentru a crea un mediu plăcut și atrăgător în jurul blocurilor. Cu blocuri ce se înalță până la doar 12 metri, având regimul Parter + 3 Etaje, beneficiați de spații generoase între clădiri, asigurând intimitate și lumină naturală în apartamente. Priveliștea spre munții Făgăraș este unul dintre punctele forte ale acestui ansamblu, completând perfect peisajul urban.
Calitatea este prioritatea noastră, motiv pentru care se folosesc exclusiv materiale durabile și finisaje de cea mai înaltă calitate. Clădirea este construită cu structuri solide din zidărie portantă, cu pereți exteriori și interiori din cărămidă cu grosimi generoase, asigurând izolare termică și acustică. Termoizolarea este realizată cu polistiren de 10 centimetri și tencuială decorativă de exterior, asigurând un grad ridicat de eficiență energetică. Tâmplăria PVC de la Salamander, cu 7 camere și 3 foi de sticlă cu barieră termică, completează acest tablou de calitate și confort.
Descoperă finisajele standard ale apartamentelor:

• Ușă metalică de acces placată cu panou MDF pentru securitate și eleganță.
• Pereți tencuiți, gletuiți cu materiale de înaltă calitate marca Ceresit și zugrăviți cu lavabil alb pentru un aspect proaspăt și luminos.
• Instalații electrice complete, inclusiv tablou general individual și siguranțe de consum, prize și întrerupătoare marca Schneider Sedna, instalații pentru curenti slabi (TV, Telefon, Internet) cu prize montate.
• Instalație termică din țeavă multistrat cu centrală termică în condensare marca Bosh și încălzire în pardoseală cu distribuitor/repartitor pentru fiecare cameră în parte pentru confort optim.
• Interfon funcțional pentru securitate și acces facil.
• Racorduri apă-canal în baie și bucătărie, și racord gaz metan în bucătărie pentru confortul zilnic.
• Sapa mecanizată semiuscată pentru o bază solidă și durabilă.
• Contorizări individuale și montare contoare pentru gaz, curent și apă pentru o gestionare eficientă a utilităților.
Dacă optezi pentru predarea la stadiul de cheie, apartamentele pot fi personalizate cu materiale alese de tine în limita unui buget:

• Uși de interior montate.
• Gresie și faianță în baie.
• Obiecte sanitare moderne și elegante.
• Gresie și faianță în bucătărie.
• Parchet laminat de înaltă calitate pentru un aspect cald și confortabil.
Transformă-ți apartamentul într-un spațiu personalizat și confortabil, adaptat nevoilor și gusturilor tale! Pentru mai multe detalii și opțiuni de personalizare, nu ezita să ne contactezi!

Oferte disponibile

0% Comision Apartament de vanzare cu 2 camere balcon si loc de parcare
Comision 0%
Sibiu, Doamna Stanca 84.500€
0% Comision Apartament de vanzare cu 2 camere balcon si loc de parcare
2 cam Etaj 2/3 56 mp
0% Comision Apartament de vanzare 3 camere balcon si loc de parcare
Comision 0%
Sibiu, Doamna Stanca 91.999€
0% Comision Apartament de vanzare 3 camere balcon si loc de parcare
3 cam Etaj 1/3 61 mp
Comision 0%! Apartament cu 3 camere decomandate balcon si loc parcare
Comision 0%
Sibiu, Doamna Stanca 92.000€
Comision 0%! Apartament cu 3 camere decomandate balcon si loc parcare
3 cam Etaj 2/3 61 mp
0% Comision Apartament 3 camere loc de parcare gradina si balcon Sibiu
Comision 0%
Sibiu, Doamna Stanca 97.000€
0% Comision Apartament 3 camere loc de parcare gradina si balcon Sibiu
3 cam Parter/3 61 mp
0% Comision! Apartament 3 camere decomandate balcon si loc de parcare
Comision 0%
Sibiu, Doamna Stanca 105.500€
0% Comision! Apartament 3 camere decomandate balcon si loc de parcare
3 cam Etaj 3/3 70 mp