Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
600€

Apartament 2 camere in Centrul Istoric la 2 pasi de Piata Mare

Sibiu, Centrul Istoric P17362
2 cam Parter/1 60 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Apartamentul de inchiriat din Sibiu cu 2 camere, situat in zona Centrul Istoric la doi pasi de Piata Mare, este o proprietate spectaculoasa care ofera o experienta deosebita de locuire. Amplasat la parterul unui imobil cu un etaj, cu o suprafata construita de 72 mp si o suprafata utila de 60 mp, apartamentul este ideal pentru cei care cauta un spatiu generos si confortabil.

Compartimentat decomandat, acest apartament este complet mobilat si compus dintr-un dormitor, un living spatios cu o bucatarie open space si o baie eleganta. Este dotat cu parchet si gresie, geamuri din lemn cu termopan pentru o izolare termica si fonica eficienta, ceea ce il face un loc perfect pentru a te relaxa si a te bucura de intimitatea ta.

Cladirea in care se afla apartamentul este de tip casa, construita in anul 1938 si renovata in anul 2018. Structura solida a acestui imobil, construit din caramida, asigura un ambient placut si confortabil, iar incalzirea cu centrala proprie si calorifere, iti garanteaza o temperatura optima in fiecare camera, indiferent de sezon.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui apartament este pozitionarea sa ideala in centrul istoric al Sibiului, ceea ce il face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de viata urbana la maxim. De asemenea, apartamentul este complet mobilat si utilat, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji cu privire la achizitionarea de mobila sau echipamente.

In plus, acest apartament se afla in apropierea punctelor turistice din oras, cum ar fi Piata Mare si Piata Mica, dar si de institutii scolare, gradinite, institutii bancare, Catedrala, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, farmacii, supermarketuri, restaurante si multe altele, ceea ce il face o alegere ideala pentru cei care doresc sa aiba totul la indemana.

Apartamentul este dotat cu toate utilitatile necesare, inclusiv curent electric, apa, canalizare, gaz, catv si fibra optica. De asemenea, are usi interioare din lemn si este dotat cu contoare individuale pentru apometre, contor gaz si contor curent electric. In plus, dispune de un interfon si de o curte comuna.

Finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, pereti cu faianta si tapet, podele din parchet si gresie, geamuri din lemn cu termopan si usa de intrare din lemn. Toate acestea fac din acest apartament o proprietate spectaculoasa, perfecta pentru cei care doresc sa locuiasca in centrul istoric al Sibiului intr-un spatiu generos, confortabil si complet utilat.
Cod oferta / id: P17362

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:2
  • Suprafata utila:60 mp
  • Etaj:Parter
  • Compartimentare:Decomandat
  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Regim inaltime:S+P+1
  • Nr. bai:1
  • S. construita:72 mp
  • Confort:1
  • Nr. bucatarii:1
  • An constructie:1938
  • An renovare:2018
  • Structura:Caramida
  • Orientare:Nord-Est
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Faianta
Tapet
Parchet
Gresie
Finisat
Lemn
Lemn
Lemn
Lemn
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Interfon
Curte comuna
Mai multe specificații
TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Apartament 2 camere in Centrul Istoric la 2 pasi de Piata Mare

TABOO Imobiliare
Agentie Imobiliara
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de închiriat Sibiu Apartamente de închiriat Sibiu zona Centrul Istoric Apartamente 2 camere de închiriat Sibiu Apartamente 2 camere de închiriat Sibiu zona Centrul Istoric