289.999€

Casa saseasca deosebita pictata 514 mp zona turistica Cisnadioara

Cisnadioara 351 P18324
7 cam 514 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Cauti o casa cu puternic specific sasesc?
Cauti o casa pe care sa o transformi in pensiune intr-o zona turistica din Cisnadioara?
Cauti o casa dar ai nevoie si de un atelier pentru activitatea ta creativa? Proprietarul este flexibil si poate concepe un plan de achizitie.

Daca ai raspuns cu DA la una dintre aceste intrebari, atunci proprietatea pe care ai descoperit-o pe site ul nostru este solutia dorintei tale.
Dorinta ta se gaseste in Cisnadioara in zona veche a localitatii, unde s-a pastrat autenticitatea satului sasesc. Proprietatea este compusa din 2 corpuri de casa, din care un corp este compus din parter, etaj si mansarda si are o suprafata de 310 mp, iar al doilea corp este compus din parter si mansarda cu o suprafata totala de 204 mp.

 In primul corp de casa sunt 2 bucatarii la parter, pivnita si hol, la etaj este un apartament compus din living, loc de luat masa, dormitor si baie, iar la mansarda este o camera open space care poate fi transformata in orice doriti dumneavoastra.
In al doilea corp de casa sunt 5 camere si o baie, iar la mansarda este o incapere open space. In acest moment, acest corp de casa este utilizat ca si atelier si are 2 intrari, atat din strada cat si din curtea interioara a casei.
Toata proprietatea a fost construita in anii 1930-1940 si a fost renovata si reconditionata in 2016. Constructia se gaseste pe o parcela de teren de 360 mp, iar curtea interioara are o suprafata de 130 mp, din care 30 mp reprezinta suprafata terasei mobilata cu mobilier specific sasesc.

Casa este racordata la gaz, curent electric, apa este din fantana, dar in viitorul foarte apropiat va fi conectata la apa si canalizare, iar in momentul de fata functioneaza cu fosa septica. Cele 2 copruri de casa au fiecare centrala proprie si calorifere.
Proprietatea este o casa cu potential datorita specificului ei sasesc si a zonei turistice. Este o casa versatila care permite transformari pentru a pune in practica foarte multe idei. Aceasta proprietate se adreseaza celor care iubesc acest stil, unde finisajele sunt o imbinare intre rusticul vechi si noul modern.
Proprietatea poate fi locuita de o familie numeroasa, dar poate fi privita si ca o oportunitate de afacere in regim hotelier sau desfasurarea de ateliere cu activitati. Zona istorica a Cisnadioarei permite aceasta oportunitate.

Proprietarul este flexibil si accepta propuneri de schimb cu alt imobil si diferente de pret, daca este ceva interesant pentru el.

Cod oferta / id: P18324

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

 • Nr. camere:7
 • Suprafata. utila:514 mp
 • S. construita:646 mp
 • S. teren:360 mp
 • Nr. bai:4
 • Nr. bucatarii:2
 • Front stradal:30 m
 • Nr. fronturi:2
 • An constructie:1930
 • An renovare:2016
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Regim inaltime:P+1+M
Mai multe caracteristici
Curent
Gaz
Put
Fosa septica
Curent trifazic
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Vopsea lavabila
Var
Parchet
Gresie
Finisat
PVC
Lemn
Lemn
Lemn
Pivnita
Crama
Spatiu depozitare
WC Serviciu
Anexe
Mobilata
Utilata
Contor gaz
Partial
Curte
Mai multe specificații
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Casa saseasca deosebita pictata 514 mp zona turistica Cisnadioara

Elena Cuceu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Case de vânzare Cisnadioara