Oferta pentru dezvoltat 3445 mp utilitati la 5 Cisnadie

Cisnadie

179.900€

ID: P17840 595
  • S. teren:3445.00 mp
  • Front stradal:26.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1

Se vinde o parcela de teren intravilan cu suprafata de 3445 mp, amplasat intr-o zona frumoasa a orasului Cisnadie. Terenul are acces la drumul asfaltat prevazut cu iluminat stradal si are un front de 26 m. Lungimea terenului este de 123 m iar latimea de 26 m. In zona sunt utilitati la 5 m de teren iar aici intra gazul, curentul, apa canalizarea si internetul.

Terenul este frumos, are panorama si se preteaza pentru constructii de locuinte individuale mici conform certificatului de urbanism. Poate fi cumparat atat pentru a construi o proprietate individuala cu teren mult in jur, dar poate fi achizitionat si pentru a construi mai multe case individuale, deoarece suprafata parcelei permite parcelarea in parcele mai mici.

Terenul este amplasat la aproximativ 500 m de iesirea din localitate, iar asta il face un teren atractiv, deoarece este aproape de oras, dar totusi in afara lui, unde este liniste si o priveliste frumoasa.

Cod oferta / id: P17840

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Utilitati in zona

Ati vizualizat anuntul: Oferta pentru dezvoltat 3445 mp utilitati la 5 Cisnadie

Elena Cuceu
Elena Cuceu
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat