Aceasta proprietate a fost retrasa!
Comision 0% retrasa

Teren constructie casa 1600mp PUZ curent apa gaz canalizare Cisnadie

Cisnadie

66.000€

ID: P15587 787
  • S. teren:1600.00 mp
  • Front stradal:18.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+2

De vanzare 1600 mp teren intravilan cu posibilitatea de construire imediata amplasat pe o strada retrasa in interiorul orasului Cisnadie. Lungimea terenului este de 89 m, iar latimea de 18 m si are 2 fronturi stradale din care unul este la sosea, iar al doilea front stradal este pe un drum pietruit. Terenul este intre case si are toate utilitatile ( gaz, curent, canalizare, apa).

Zona nu necesita PUZ, iar conform certificatului de urbanism, terenul este pretabil pentru constructie case individuale si colective mici cu regim de inaltime P+2 niveluri. Terenul poate fi parcelat in 2 parcele pentru 2 case deoarece cele 2 fronturi stradale permit accesul individual pe parcelele rezultate.

 

Zona unde este acest teren este o zona foarte linistita aproape de natura, iar la 15 minute de mers pe jos ajungem in centrul orasului sau in zonele comerciale. Terenul este o oportunitate pentru cei care doresc sa-si construiasca o casa in stilul propriu, dar si pentru un constructor care doreste teren pentru proiectele lui.

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV

Ati vizualizat anuntul: Teren constructie casa 1600mp PUZ curent apa gaz canalizare Cisnadie

Elena Cuceu
Elena Cuceu
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat