54.990€

Teren intravilan 1000 mp zona cu PUZ aprobat Tocile Sadu

Tocile 314 P17711
1000 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Teren intravilan 1000 mp zona cu PUZ aprobat, padurea aproape, liniste si panorama in Tocile, Sadu

Fix  in mijlocul naturii, intr-o zona linistita, cu padurea aproape se vinde o parcela de teren in intravilanul zonei Tocile, cu suprafata de 1000 mp si cu PUZ aprobat. Terenul are geometria trapezoidala cu lungime de 38,32 m si latime de 21,21 m si doua fronturi stradale la drum de 5 m latime.

Terenul are acces auto pe drum pietruit care se continua pe drum de pamant. In zona este curent electric iar apa este din belsug in panza freatica a terenului dar exista si un proiect al primariei Sadu pentru a introduce apa si canalizarea in zona, deoarece sunt deja multe case construite.

Conform certificatului de urbanism, pe teren se pot construi case individuale cu regim mic de inaltime, case de vacanta, pensiuni, zone de agrement si nu sunt acceptate activitati zootehnice, agricole generatoare de zgomot si mirosuri pestilentiale

Zona este in continua dezvoltare ca zona de case retrase in zone linistite si aproape de natura iar aceasta parcela este la 3 km de Cisnadie si la 15 km de Sibiu.
Terenul este deosebit cu panorama, liniste in zona retrasa si se adreseaza celor care doresc sa locuiasca in afara zonelor urbane dar totusi aproape de ele.

Cod oferta / id: P17711

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:1000 mp
  • Front stradal:59 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Utilitati in zona
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 1000 mp zona cu PUZ aprobat Tocile Sadu

Elena Cuceu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Tocile