Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
99.900€

Teren intravilan 2900 mp tip padure cu parau de munte Tocile

Tocile P17971
2938 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Daca nu ai o doza de nebunie, atunci nu citi acest anunt, pentru ca este vorba de un teren cu suprafata de 2938 mp intravilan, in padure. Terenul are aproape toate formele de relief de la deal, vale, parau de munte, padure pana la o mica campie, pe care poti construi.

 Toata zona este asa, iar in stanga si in dreapta terenului sunt construite case pe teren terasat, rezultand gradini si curti spectaculoase, in trepte, pe diferente de nivel si foarte diferite fata de gradinile realizate pe loc drept.

 Nu este un teren pe care sa poti construi usor, dar daca esti curajos si hotarat, atunci vei avea cabana sau casa in propria padure, iar casa va avea o priveliste spectaculoasa.

 Reteaua electrica este pana la teren, iar casele din jur sunt conectate la retea. Apa exista din belsug pe teren, pentru ca pe el trece un parau, iar in loc de canalizare se va utiliza fosa septica. Zona Tocile nu este racordata la gaz, dar poti folosi pompa de caldura sau centrala pe lemne.
Accesul la teren este pe strada pietruita prevazuta cu iluminat stradal.Terenul este la capatul drumului si este pretabil doar pentru persoanele indraznete, interesate de natura autentica, nu fabricata si care doresc sa se retraga in linistea propriei paduri.

Cod oferta / id: P17971

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:2938 mp
  • Front stradal:10 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Put
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 2900 mp tip padure cu parau de munte Tocile

Elena Cuceu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Tocile