Teren intravilan 4280 mp acces la drum si utilitati zona deosebita

Cisnadie

209.900€

ID: P17851 495
  • S. teren:4280.00 mp
  • Front stradal:52.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1

Intr-o zona retrasa si deosebita a orasului Cisnadie este de vanzare o parcela de teren intravilan cu o suprafata de 4280 mp. Terenul are acces la drum si la utilitati deoarece acestea sunt peste drum, la 5 m de teren. Parcela are un front stradal de 52 m, o lungime de 124 m si o latime de 52 m. Geometria terenului este aproape dreptunghiulara, are foarte putina panta si la ora actuala are pomi si stufaris pe el.

Zona este interesanta din punct de vedere imobiliar deoarece este foarte aproape de oras, dar totusi o zona retrasa. Toate utilitatile sunt aduse la strada, inclusiv iluminatul stradal. In jur sunt doar case noi care beneficiaza de liniste, panorama si intimitate.

Terenul se preteaza si pentru parcelare, pentru casa cu teren generos, pentru constructori, iar conform certificatului de urbanism, in zona se pot construi case cu regim de inaltime mic.

Cod oferta / id: P17851

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Utilitati in zona

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 4280 mp acces la drum si utilitati zona deosebita

Elena Cuceu
Elena Cuceu
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat