Aceasta proprietate a fost retrasa!
Comision 0% retrasa

Teren intravilan 700 mp zona linistita si retrasa Daia Sibiu

Daia

28.900€

ID: P15919 789
  • S. teren:700.00 mp
  • Front stradal:7.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1

Teren intravilan de vanzare cu o suprafata de 700 mp amplasat in imediata apropiere a localitatii Daia judetul Sibiu, intr-o zona linistita si retrasa, pretabil pentru constructie casa sau pretabil pentru constructie cabana.

Parcela este intr-o zona cu PUZ aprobat iar conform certificatului de urbanism se pot construi locuinte, anexe gospodaresti, si functiuni complementare cu conditia racordarii la utilitati. Langa teren este bransament de curent electric si canalizare iar pentru apa trebuie forata fantana.

Forma parcelei este paralelogram cu laturile inegale iar in jur sunt diferite constructii de la case pana la gradini cu filigorii.
Accesul la parcela este usor pentru ca se face pe drum asfaltat apoi drum pietruit si o portiune mica de drum de pamant. Distanta de la Sibiu pana la aceasta parcela este de 10-15 minute cu masina ceea ce face ca acest teren sa fie atractiv daca ne dorim un teren in apropriere de orasul Sibiu.
Cod oferta / id: P15919

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Utilitati in zona

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 700 mp zona linistita si retrasa Daia Sibiu

Elena Cuceu
Elena Cuceu
Broker Imobiliar

Contacteaza-ma

Telefon Chat